2022. június 29., szerda

Gyorskeresés

Nagyon jól sikerült a The Vanishing of Ethan Carter

Írta: | Kulcsszavak: Vanishing . Ethan Carter . értékelés

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A lengyel The Astronauts csapat első projektje szeptember 25-én jelent meg kizárólag Windows PC-re és azóta sok száz felhasználói és több szakmai értékelés is született a játékról. Először lássuk a különböző szakmai oldalakat, vagyis a sajtót. Több nagy oldal is letesztelte a programot és nagyon jó pontszámok, illetve vélemények születtek, lássuk őket egyenként lebontva.

DSO Gaming:
„The Astronauts has created some mesmerizing and highly atmospheric environments that can rival those of other triple-A titles.
Furthermore, some of the detailed textures are as good – if not better – as those found in the community HD Texture Packs for Skyrim. The key difference here, however, is that the textures in this game use less VRAM than those modded HD Skyrim textures.
Guess Monolith and Tango Gameworks should learn something from The Astronauts’ work.”

Rock, paper, shotgun:
„There is no doubt in my mind that The Vanishing Of Ethan Carter is the most beautiful-looking game I’ve played. It’s breathtaking.
No game since the original Far Cry has had me stop and just stare so frequently.”

Gamespot9/10
Eurogamer9/10
PC Gamer82/100
KotakuYes
Gamingbolt8/10
Destructoid8,5/10
IGN8,5/10
Joystiq4,5/5

Ezek mellé még érdemes megfigyelni a játékosok értékeléseit. Ebben a pillanatban a Steam-en 934 értékelés van, ezeknek a 91%-a (852 db) pozitív, amely igencsak kiemelkedő. A GOG-on a jelenlegi 91 szavazat alapján a játék 4,5 csillagot kapott az ötből.
Ezek után úgy gondolom, hogy mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a The Vanishing of Ethan Carter című játék nagyon jól sikerült. Ezúton is szeretnék gratulálni a kis 8 fős lengyel csapatnak, ugyanis egyáltalán nem könnyű ilyen átlagon felüli eredményt elérni, pláne nem egy még ismeretlen stúdiótól.

Szerencsére a megjelenés után nem hagyták magára a programot, hiszen egy hét alatt már három javítócsomagot is kiadtak hozzá és nagy valószínűséggel nem ezek voltak az utolsók. Figyelemre méltó az is, hogy a megjelenést követően mindössze néhány órával érkezett az első javítás. Ne feledjük, hogy egy 8 fős stúdióról beszélünk, ahol 1 programozó van! Reméljük ezzel a példaértékű, remek alkotással elindítottak valami nagyon pozitívat és várjuk a következő nagy dobásukat, csak így tovább!

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.