2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Megjöttek a Mercedes-ek az ETS2-be

Írta: | Kulcsszavak: scs . euro truck simulator 2 . ets2 . patch . mercedes

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A cseh SCS Software a tegnapi napon elérhetővé tette az 1.18-as frissítőcsomagot az Euro Truck Simulator 2 című kamionszimulátorhoz. Ezt a pakkot sokan várták, ugyanis a cseheknek sikerült megszerezni a Mercedes-től a szükséges licenceket, így ezentúl a játékban az eddig Majestic néven futó márka mostantól a Mercedes nevet viseli. A fejlesztők egy ajándék járgánnyal kedveskednek a rajongóknak, ami nem más, mint egy Mercedes-Benz New Actros.

A változtatási listában láthatjuk, hogy javult a vegetáció minősége is, ami elég szükségszerű volt. A grafikát illetően az előző, 1.17-es frissítés hozott igazán nagy változást, ugyanis a korábban bejelentett és eredetileg a Scandinavia DLC-hez tervezett új megvilágítási rendszert az alapjáték is megkapta. Ennek hatására sokkal realisztikusabbak lettek a fényviszonyok, valamint az égbolt is alapos ráncfelvarráson esett át. Összességében elmondhatjuk, hogy a játék az 1.17-es verziótól kezdve sokkal szebb lett. A saját fejlesztésű Prism3D grafikus motor renderelő futószalagjának pofozása pedig javulást eredményezett a képkocka-sebességnél, bár itt még maradt munka bőven.

Az oly régóta várt Scandinavia DLC május 6-ától megvásárolható Steam-en vagy dobozos kiadásban, a team-es kiadás 18 euróba, míg a hagyományos 3.990 Ft-ba kerül.

A frissítést követően az SCS egy teljesen új weboldalt is elindított ez Euro Truck Simulator 2 számára, ahol minden információt megtalál az érdeklődő.

Mindenkinek további kellemes vezetést!

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha már a látvány szóba került, használd a Brutal-t, meg fogsz lepődni. Egyrészt a szépségen, ami akkor érvényesül igazán, ha a színjavítást kikapcsolod. Másrészt cirka 10% gyorsulást eredményez az eredeti játékhoz képest. Kár lenne elhallgatnom, hogy mindez Stewen1967 fórumtársunknak köszönhető.
Megjegyzendő, ebben a topicban napi szinten kitárgyaljuk az újdonságokat, no meg tesztelgetjük a Brutal-t, hogy a mester tökéletesre tudja csiszolgatni.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) huskydog17 válasza Vakegérke (#1) üzenetére


huskydog17
(PH! addikt)

Köszi, de engem nem érdekelnek a mod-ok.

60fps gameplay videók: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.