2019. június 25., kedd

Gyorskeresés

Mindennapok 2

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Csaszti skacok!

Hát ma nagyon szarul ébredtem...a telefonom harmadik próbálkozására nagy nehezen rájöttem, hogy melóznom kell. Ez a tény mindig mély letargiába dönt, de hát valamiből meg kell venni az új alaplapot meg miegymást.
Mindjárt kiderül, hogy mi is a munkám. Ugyanis ma sikerült az agyamat bezöldíteni egy egyénnek. Már amikor beértem, akkor állt a bál, a vonatok iszonyat sokat késtek. Az utazni vágyók népes csoportja már-már kordont vont az állomás köré és mintha valami petícióról sustorogtak volna. Ezzel nincs is baj, valaki egyszer azt mondta, hogy szabad vagy, szabad országban élsz, bármit megtehetsz. (hozzáteszem, igen nagy majom lehetett az illető...)
Mindegy, a lényeg, hogy az egyik utas berobbant az irodámba, és nekem szegezte az alábbi kérdést:
"- A következő vonat már elment?"

A magyar nyelv ilyetén való megcsúfolását igen nehezen viselem. Úgy éreztem magam, mintha egy fekete lyuk látogatója lennék, ahol is - a tudósok szerint - az idő egyre lassabban folyik, látni lehet a múltat, és egy-egy pillanatra felbukkanni a jövő egy foszlányát. (mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy a retekbe sikerült ezt lemodellezniük, de Isten lássa lelkem, nem haragszom a tudósokra)
Agyam leblokkolt egy pillanatra, eszembe jutott Logan elnök, ahogy gülü szemeivel néz Jack-re, és nagyon megfontoltan ennyit szóltam az utashoz:
"- Purtroppo, non posso parlare l'ungherese! Va' via!
A férfi a gülü szemeivel egyetemben egy pillanatra nem kapott levegőt, majd elnézést kért és kiment. Hehe.
Végre.

Mert ma amúgy is egy küldetésen dolgozok. Azt tervezem, hogy a nemrég beszerzett vállpántos táskámmal, melynek zsebeibe belepakolom fiam műanyag pisztolyát és gránátját (bizony, ilyen is van ám), csupán alsónadrágot viselve fogok kedves feleségem elé toppanni a kései órákban. (remélem, kiheverte a tegnapi sokkot az injekciós kaland után...) De nem csak így egyszerűen ám! Mai elfoglaltságom egyik része, hogy alsónadrágom elejére alkoholos filccel rápingálom, hogy: Jack, a hátuljára meg, hogy: HERO. Huj. Nagyon várom már a hatását!

De most nem érek rá, megnézem a fórumon a kérdéseket, meg amúgy is mindent, utána folytatom a cikkem folytatásának véglegesítését. Nagyon baba lesz, ígérem!

UI: majd beszámolok küldetésem - remélhetőleg - sikeres fogadtatásáról!

Áve!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.