2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Siófok

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

És erre a nyárra is vége. Tegnap hajnalban kocsiztam haza Siófokról, de nagyon nehéz volt nyomni a pedált, úgy húzott vissza a legkedvesebb bulihelyem mindünket. A nyár legszebb napjai/éjszakái mindig ide köthetőek, év közben két vizsga között mindenkit ez tart életben. És most újra várhatunk egy évet, hogy itt legyünk, hogy ne aludjunk, hogy gyönyörűséges lánykák táncikáljanak nekünk, és hogy elfogyjon minden pizza és alkohol a környékről.

Fenomenális hét volt, ami sajnos az időjárás miatt lefelé ívelt, de ezzel együtt is orbitális volt, minden éjjel partíval. Puccos apartman, jacuzzival, szaunával, medencével, adott volt tehát a hely a regenerálódásra, és készülni az következő estére. A legszebb az, hogy minden évben egyre jobb, mikor az ember már azt hinné, innen nincs tovább. Rengeteg kameramiss kép, néhány olyan, aminek születése valahogy nem maradt meg, és pár, ami bár el se készült volna.

Hazajöttem. Esik az eső, és minden szürke. Komolyan üresnek érzem magam. És semmihez nincs kedvem. Ha már Hamilton mai győzelme, és az év eddigi legjobb futama se vidított fel, akkor kérdem én, mi? :)

Siófok 2011

Hozzászólások

(#1) 14adam


14adam
(PH! kedvence)

merre fele járkáltatok? :)

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) vans?


vans?
(őstag)

kiralyul leirtad a feelinget, en is utalok hazajonni, pedig itthon is szeretek, de a Balaton...

(#3) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Én még sosem voltam...talán majd eccer. :)

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#4) hoffman_ válasza 14adam (#1) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Siófok only, azon belül az Aranypart ától zetig. A Captain Morgan az utcánk végén volt, úgyhogy nagyjából 60 másodperc kellett hozzá, hogy eljussunk valamilyen partíba. Ide jó sokat járkáltunk, a Renegade is többször volt megejtve, illetve a La Siesta. Ezek pörögnek a legjobban általában. Ezek akkor is tömve vannak, ha egész nap esett, és este 15-20 fok van.

vans:

Itthon az kutyafüle. Más, mert kipuculod magad, és este rázol egyet. Holnap felkelsz, és alszol délig, utána kockulsz, vagy megeteted a kutyát, vagy kiviszed a szemetet, vagy mész melózni, esetleg előadásra. Balaton más. Ott felkelsz, és kezded elölről, kipuculod magad, és még jobban rázod :)

Nordic:

Ez nagyon nagy hiba :) Ha rám hallgatsz, minél előbb megejted, akár még most, a nyáron! A legfontosabb szabály, hogy nagyon jó társasággal menj, akiket jól ismersz, és semmire ne mondj nemet. Akkor felejthetetlen :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5) 14adam válasza hoffman_ (#4) üzenetére


14adam
(PH! kedvence)

akkor megtaláltátok a legjobbakat :) Renegade jó hely,múltkor annyian voltak,hogy be se tudtunk jutni aztán inkább mentünk tovább.
De egy jó tipp aki a parton akar szórakozni,ne üljenek be sehova se vizipipázni mert nem tudnak tömni rendesen,mindig odaég.

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#6) hoffman_ válasza 14adam (#5) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Pipa ilyenkor meg se fordul a fejünkben. Az lassú, beszélgetős dolog, és este nem szabad leülni :D Ugyanakkor tipp2: A vízpartra is le kell nézni, miközben egyik szórakozóhelyről kutyagol át az ember a másikra, mert elég sok lányka csücsül ott mindig, legtöbb esetben sokadmagával, srácok nélkül. Fura :) Mi egyszerre 12-őt találtunk.

Ja, és ami nagyon szomorú, egész héten zárva volt a Coke Club. Pedig ott is hatalmas buli van mindig... Még a pénteki Paul Van Dyk is tök üres volt.

mod:

A mottónkat majd elfelejtettem: Baszassuk!!!! B@szatás, definíció: Félúton a Csapatás, és a Veretés között. Egy nagyon kedves ELTE-s kollégánknak köszönhetjük eme műremeket, amely alkoholmámorban született, és azóta is generálja azt :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#7) 14adam válasza hoffman_ (#6) üzenetére


14adam
(PH! kedvence)

risefm party (07.12) teli volt. De előtte héten annyian voltak a sétényon,hogy el se lehetett férni. Mondták,hogy rekord bevételek voltak több helyen is.
Meg szép amikor lent a parton sétálsz és az Északi part fényeit nézni.
Hajnali fürdőzést ajánlom. Múltkor jöttünk ki a vízből mondom: " hú,Füreden jobb a buli" erre odajöttek hozzánk és megkérdezték,hogy tényleg xD

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#8) hoffman_ válasza 14adam (#7) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Mi is fürödtünk két parti között. Hatalmas fíling. Pláne, amikor a sok bátortalan puhapöcs csak néz, a csajok meg veletek mennek pancsizni. Aztán utána ruha vissza, és mentünk buléj, mert meg kellett száradni. Ez a második este volt, és talán a legjobb. Pedig egész éjszaka nem ittam semmit, annyira ki voltam az előzőtől, mert akkor cimborával ketten, mint sportemberek megmutattuk, hogy mi mennyit bírunk inni, és sz@rkészek lettünk :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9) 14adam válasza hoffman_ (#8) üzenetére


14adam
(PH! kedvence)

az a baj ha a parton akarsz berugni akkor minimum 7-8k kell hozzá

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#10) C4mp3r válasza 14adam (#5) üzenetére


C4mp3r
(PH! addikt)

Renegade mindig tele van, még reggel 6kor is, de ha nincs fogyasztás nincs móka. :) Tegnap 7kor mentem haza, még ott voltak a kidobók.

bnet: C4mp3r#2211

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.