2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

Egyedi bögrét hol csináltassak?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Jó szokásomhoz hűen kérdéssel jelentkezem. (Lassan elég sok ilyen bejegyzés lesz, hogy hosszútávon másnak is segítséget nyújtson, ha rákeres a fórumon :D) Egyedi bögrét szeretnék nyomtatni.

Igazából annyira nem nehéz, gugli rögtön dobott 3456 találatot. Viszont. Elég sok van vidéken, ez jelenleg kizáró ok. Olyat keresek, ahol van budapesti átvétel. Illetőleg nem nagyon találtam olyat, ahol fekete/krómszínű és/vagy 3dl-nél nagyobb bögrét is nyomnak.

Ja, még valami. Ne csak egy 400x400-as négyzetben legyenek képesek nyomni. Azt tegyék rá, és úgy, amit én adok nekik.

Kérdésem a következő: van ilyennel tapasztalatotok? :) És most kérném nem megint 20 postban benyögni, hogy goooogle, falra mászom tőle. Én is ismerem. Bevált helyeket, módszereket keresek.

Előre is köszi, ha jutunk valamire :)

Hozzászólások

(#1) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

nyílj meg

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#2) danih válasza hoffman_ (#1) üzenetére


danih
(PH! kedvence)

Plazákban, teszkókban (pl. váci úti), ilyesmi helyeken szinte mindenhol láttam ilyet... Érdemes elmenni és személyesen megkérdezni, mert lehet hogy a te elképzelésed valamilyen technikai akadály miatt nem, vagy nehezen kivitelezhető.

(#3) hoffman_ válasza danih (#2) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Igazából a legnagyobb akadály, hogy amit elképzeltem, azt kivitelezni a standard 2000 helyett szerintem 5-6000 ezernél kezdődik, ami most nem fér bele. Kénytelen leszek(voltam) keresni egy olyan képet, amit fehér 3 decis bögrére is érdemes rányomni, mert tart ahhoz, amit elképzeltem. Minél többet guglizom, annál esélytelenebbnek látom kivitelezni, amit kitaláltam :)

Egy átlagos bögrenyomástól nem félek, az szerintem mindehol teljesen korrekt, legalábbis azok alapján, amiket láttam.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.