2023. június 8., csütörtök

Gyorskeresés

Arckép- és képszerkesztés - Linkgyűjtemény

Írta: | Kulcsszavak: Arckép . Kép . szerkeszés . photoshop

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Azért írom ezt a bejegyzést, hogy az összes arckép- és képszerkesztős témát összegyűjtsem linkekként, majd 1-1 mondattal bemutassam őket(bővebb leírást a szabályok adnak). Ez későbbiekben jöhet jól.

Egyéni arcképigényléssel kapcsolatos SZABÁLYOK - A neve magáért beszél. Az összes fontos szabály egy helyen.

Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG - Itt tudod megkérdezni, hogy jogosult-e vagy egyéni arckép igénylésre(igénylés esetén kötelező!)

Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ - Itt tudod megkérni az arcképgyáros kollégákat, hogy segítsenek neked arcképet készíteni. Figyelem! Itt csak azok kérhetnek segítséget, akik jogosultak, illetve ide csak az arcképgyárosok szerkeszthetnek képet. Ezt követően itt kerül beállításra a kép, ha azt megfelelőnek minősítették.

ARCKÉP - felmérés, illetve vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban - Ha kérdésed vagy javaslatod van, vagy csak szeretnél valakinek gratulálni/köszönetet mondani, akkor azt ide nyugodtan beírhatod. A többi topicban ez OFFnak számít.

Új arcképek a PH!-n - Ha valaki készít/készíttet egy arcképet, ami nem kerül felhasználásra, akkor azt általában ide szokta beszúrni, mint szabadon felhasználható avatar. Innen lehet válogatni, ha esetleg nincs ötlet.

Képszerkesztő topik - Ha nem vagy jogosult, de szeretnéd elkészíttetni a képed, vagy ha nem vagy arcképgyáros, de szeretnéd magad elkészíteni az arcképedet, vagy esetleg nem egy arcképet szeretnél kreálni, hanem mondjuk egy plakát megszerkesztésében szeretnél segítséget kérni, akkor ide nyugodtan írhatsz/szerkeszthetsz/próbálkozhatsz.

PH! kompatibilis arcképszerkesztő tutorial sorozat - Ha szeretnél megtanulni arcképet szerkeszteni, akkor ez a tutorial sorozat a segítségedre lehet. Próbálkozni nyugodtan lehet a képszerkesztő topicban.

Képek helyes linkelése - Ha nem tudod, hogy kell képeket beszúrni, akkor ez segíthet.

PH! Arckép ellenőrző - Ha szeretnéd leellenőrizni, hogy kívánt arcképed foglalt-e, vagy ha leendő arcképedet fel szeretnéd próbálni, akkor itt megteheted.

Photoshoppos fórumtéma - Photoshoppal kapcsolatos kérdéseket, ide lehet feltenni.

Gimp-es fórumtéma - Gimppel kapcsolatos kérdések jöhetnek ide.

Paint-es fórumtémák - Painttel(olyat használ valaki?) kapcsolatos fórumtémák.

További hasznos linkek

Alapelvek - Ezeknek megfelelően kellene fórumozni, ha szeretnél pozitív elbírálásban részesülni igényléskor.

Rangok - Itt megtudhatod, hogy mi kell az őstag rang eléréséhez.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.