2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

Rogue One - Kinek, hogy tetszett ?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Idén nem tervezek nagy elmesélést írni az aktuális filmről, az majd jövőre lesz esedékes a 8-nál. :)

Innentől Spoiler Alert ! Szóval ha még nem láttad és érdekel NE olvass továbbb

Hát gyerekek ez a film valami eszméletlen királyra sikeredett. Aki a SW univerzumot nem csak a Jedik és Sith-ek miatt szereti annak ez a film telitalálat.
Eszméletlen vizuális orgia volt főleg az utolsó fél óra... Az olyan volt, hogy majdnem ledobtam a hajam. Egyszerűen súlya volt az űrhajóknak és érezted, hogy mekkora monstrum az a csillagromboló ami lebeg pl. a város felett is....

Viszont nem fogok hazudni a film eleje nagyon vontatott és unalmas volt. Nyilván fel kellett vezetni valahogy, de kb. Jedha felrobbantásáig elég uncsi volt. Onnantól viszont elég durván beindultak az események.
1-2 logikai bukfenc volt még benne számomra kezdve a Death Trooperekkel. A filmből kiderült, hogy közük nem volt Vaderhez, hanem Krennic testőrei voltak. De kb. semmit nem tettek hozzá a filmhez azon kívül, hogy nagyon fenyegetőek voltak 1 sima stormtrooper-ehez képest.

A 2 kedvenc jelenetemre térnék ki, amik bennem nagyon megmaradtak... Az egyik az volt, amikor Tarkin-ék gond nélkül telibe küldték a Halálcsillaggal azt a támaszpontot ahonnan a terveket ellopták. Ezzel gyakorlatilag fixen tudtuk, hogy a főhősöknek annyi.. Érthető, mert a IV részben már nem voltak benne, ami ez után kb. 1-2 órával veszi fel a fonalat.

A másik az volt, amikor megvoltak a tervrajzok a felkelő flottánál, indulnának hiperűrugrással, majd bamm hirtelen megjelenik 1 csillagromboló szemből és szana-szét lövi a megmaradt flottát.
Aki szereti Vadert és látta a filmet az utolsó 5 percen biztosan becsokizott a teremben. Eszméletesen badass volt az egész ahogy a sötétben egyszer csak megszólalt a tipikus Vader lélegzés és fénykard.... Arról már nem is beszélve, hogy a szemünk láttára kaszabolt le az öreg több tucat felkelő tisztet....

Szóval összegezve nekem nagyon tetszett a film. Az utolsó fél óra mindenért kárpótolt ami az elején kicsit lehúzta a filmet.
Nektek mi a véleményetek az idei eresztésről ?

Hozzászólások

(#1) d@vee


d@vee
(senior tag)

Hű banyek, a spoilert a címbe is írd bele :D

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#2) ncc1701


ncc1701
(PH! addikt)

Előzőt is sztárolták, elmentem moziba, oszt sapka F05 volt. Ezt már nem megyek el moziba megnézni, megvárom az alternatívot. Még egyszer nem dőlök be a hypenak. Star Trekkel is úgy jártam. Nincs időm erre, ráadásul bolondok háza van karácsony miatt mindenhol, gáz a parkolás, nagy a tömeg.

(#3) Apollyon válasza ncc1701 (#2) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Dettó. A tavalyi részt én is nagyon vártam, aztán durván pofára estem.
Amikor ennek a Zsivány 1-nek kijött az első trailere azt még megnéztem, és még az előző nagy csalódás után is úgy láttam hogy ok, akkor ez is hasonló mint a tavalyi a pc-vel együtt, kösz nem. Innentől kezdve meg már a többi trailer sem érdekelt. Régen nagy sw fan voltam, de ezt már ingyen se nézném meg.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#4) Nagytoll


Nagytoll
(senior tag)

SPOILER!!!
Többszor is majdnem elaludtam rajta, de ez azért lehet, mert éjjel volt a vetítés(na meg hozzá vagyok szokva, ha egy kicsit lassabb a film akkor én lekapcsolok). Szerintem OK volt, bár lehettek volna benne jedi-k is. Na meg mindenki meghal(ez lehet + és - is, kinek mi)

[ Szerkesztve ]

(#5) ncc1701 válasza Apollyon (#3) üzenetére


ncc1701
(PH! addikt)

Jól fogalmaztad meg, valóban akkor sem mennék el moziba megnézni, ha ingyen lenne...

(#6) Drenadar


Drenadar
(PH! kedvence)

szerintem a 7. rész ehhez képest nagyon nagyon jó volt... abban több volt a starwars mint ebben, és nem a fénykardokra gondolok most.... hanem a hangulatra.

Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Mix 2

(#7) Ragnar_


Ragnar_
(PH! addikt)

A Rotten Tomatoeson a 85/100 és imdb 8.2/10 szerintem kb. rendben is van. Ilyen SW film jöhet még néhány, nekem simán hozta az Avengers és társai superheros filmek színvonalát. Nem vagyok nagy mozibajáró, de ez megérte az Imax3D-t. A következő is mozibannézős lesz.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#8) whitezo88 válasza Nagytoll (#4) üzenetére


whitezo88
(PH! nagyúr)

Honnan vennél jediket? Kettő fő létezik belőlük a galaxisban. (Obi-Wan és Yoda, akik még bújkálnak)

Too bad she won't live... but then again, who does?

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.