2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Aurovízió ! - SAVED by Ukraine

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Még ugyan nem dőlt el, de valszeg Ausztrália fogja nyerni a 2016 os Eurovíziót, ami szerintem kicsit azért vicces lesz, tekintve, hogy egy teljesen más kontinens a világ teljesen másik részén. DE, amit szeretnék megjegyezni az az, hogy az előadók fele csontig lerágott, már befutott előadók által tolt meleg számokat énekel, ami már mindenkinek a könyökén jön ki. Semmi egyediség nincs benne, a végén pedig a jó szomszédok faszán egymásra szavaznak. Ezt a szemetet nem tudom miért kell minden évben megrendezni.
Kb. minden évben meg lehett hallgatni a top slágereket szarabb szöveggel és szarabb hanggal. Hozzáteszem, hogy abból a 10 sec-ből nem tűnik annyira szarnak az idei magyar előadó, de ez nekem továbbra is nagyon kevés.
A valaha volt legjobb akkor is Lordi marad, ha valami ilyesmit egyáltalán be mer valaki próbálni, akkor arra azt mondom, hogy már megérte, de addig ezeket a langyi szarokat inkább tartsák meg maguknak.

Nem követtem az elmúlt 3 év versenyeit, mert ezek a medvedisznó kutya embernél (koncsita) már olyan szintet értek el nálam, ami nézhetetlen. Nektek mi a véleményetek erről az egészről ?

Nyilván tudom politika, amibe nem szeretnék belemenni, de szerintetek vannak még valamire való előadók a mezőnyben ? Én az elmúlt évekből 1-2 -t tudnék kiemelni amik tetszettek és az örök favorit Lordi marad.

Szerk.: elkerültük azt a szégyent, hogy 1 másik kontinens nyerjen, well job telefonos szavazók !

Hozzászólások

(#1) kentucky


kentucky
(őstag)

Kritikán aluli az idei Eurovízió, és ez az Ausztrália vicc kategória: gagyi szám, az előadó sem szalonképes, és az, hogy Ausztrália nyeri meg az európai táncdalfesztivált egy Dél-Koreai előadóval szerintem egyenesen vicckategória. Megjegyezném még azt is, hogy az ausztráloknak idén is sikerült a koporsószökevényt beállítani pontközvetítőnek. Vicc az egész. :W

(#2) Dr. Romano


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Ausztrália? wtf?? :F Az most mi?

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3) h3lios válasza kentucky (#1) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Nem értem én ezt már, a korcs után úgy tűnik bár bármi belefér ebbe a szemétbe. :D

Valahol örülök, hogy 2 éve kiszálltam és az ideit sem néztem, mert tényleg kritikán aluliak a produkciók. Valamelyik évből a görögök "alcohol is free" c. száma még ütött meg volt mögötte fantázia, de ezek a mostaniak tényleg csak a csöpögős szarokat nyomatják. Én 1 jó kis rockot nagyon hiányolnék már a mezőnyből. Évente van 1-2 próbálkozó, de sajnos nem jutnak messzire.

(#2) Dr. Romano
Jól látod, az országok szavazása már véget ért, Ausztrália (nem az osztrákok, hanem azok akiknél minden meg akar ölni) nyert 300+ ponttal, kb. 1,5x többet kaptak, mint a többiek. A telefonos szavazás ugyan még megy, de ez már nem fog sokat befolyásolni, a kockanéző úgyis arra szavaz aki éppen elől van. Szóval ja, egy rohadtul nem európai ország fog majd nyerni. Baku-ra még azt mondtam azer esetén, hogy oké, politikai környezet. De ausztrália 1 külön KONTINENS nem vágom, hogy egyáltalán ezek hogy a tökömbe nevezhettek ide.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#4) h3lios


h3lios
(PH! addikt)

BRÉKING !!!

A telefonos szavazatokkal együtt Ukrajna nyert !

B-tag: H3lios#2825

(#5) kentucky válasza h3lios (#3) üzenetére


kentucky
(őstag)

Na a másik legsz*rabb számmal az ukránok nyertek. Megvolt az utolsó eurovízióm nekem is.

(#6) h3lios válasza kentucky (#5) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Meghallgattam a "számukat", hát énekhangban ha elkapok egy erős tusolást még talán énis jobbat tudok mint a csaj. :D

B-tag: H3lios#2825

(#7) dugo_


dugo_
(PH! kedvence)

Ausztrália társult tagja az EBU-nak, azért szerepel.

Mondjuk embertársaidat korcsozni azért, mert nem fér bele a szűk, szemellenzős világképedbe, alapból ad egy ízt ennek a posztnak.

[ Szerkesztve ]

(#8) kentucky


kentucky
(őstag)

Még egy kegyelemdöfés számomra, hogy újra elő kell adnia.

(#9) h3lios válasza dugo_ (#7) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Persze gondoltam, hogy valami ilyen van a dologban, ettől függetlenül nem változtat a tényen, hogy a világ másik részén lévő országról van szó, aminek csak érdekei fűződnek Európához, mása nagyon nem.

Nem lenne bajom ezzel az egésszel, ha ezt a fost nem Eurovíziónak hívnak, hanem csak simán 1 worldwide dalfesztivál lenne ahova jöhetne mindenki, de ez így kicsit vicces.

B-tag: H3lios#2825

(#10) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Soha nem néztem, életemben egyet se, de a Lordi valóban magasan ezek fölé emelkedik, nagyon igényes volt az előadások.

Dell Precision M4600

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.