2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Kutyaláb

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

[Valami belement a fogam közé ] és nem tudom kipiszkálni, fáj vagy éppen fordítva, jáf .
Talán hagymaszár, na de azt már napok óta nem ettem.
Kutyaláb, asse ettem emberemlékezet óta, nem tudom járt-e valaha kutyaláb a számban.
Sok hülye dolog megfordult már a számban és ezek közül az elébb egy beszorult, méretre kicsi és nem utolsó sorban nemtommi. Abban bízok, hátha szerves és reggelre lebomlik, lehet büdös lesz a képem, mint döglött hal yóól, de legalább nem irritál.
Az is problémát jelent, hogy megosztja a figyelmemet.
Nem tudok odaadó lenni semmilyen irányban, mert ez a hagymaszár vagy kutyaláb, ami miatt jáf vagy éppen fordítva fáj, 50%-nyi agytevékenységet követel magának.
Továbbmegyek, amikor átlendül az lcd kijelzőn a led 60% irányába, akkor az azt jelenti, hogy azon töprengek éppen, hogy a hagymaszáron és a kutyalábon kívül mi okozhatja még? Jelenleg 70-80%-ot szentelek annak kiderítésére, hogy vajon mi is lehet az, mert még írnom is kell róla. Valamint a lejegyzetelt információkat meózni is kell, hogy szalonképes-e és, hogy alkalmas-e nagy nyilvánosság előtt elkövetett mijisaznára mondjad már, itt van a nyelvemen, valami izgatás vagy bujtogatás kisebb közösség ellen. Itt van a számban és szeretném ha kigyünne.
Vegyem igénybe a közönség segítségét?

Pillanat...hadd gondolkodjak, ... megvan, miért is a hagymaszárra asszociáltam. Úgy szeretem a mögöttes tartalmakat, amik a fennmaradt 20-30%-nyi agytevékenységemen túl munkálkodnak.
Mertugyebár: adott 50% fogfájás és 10% töprengés a kiváltó okon s tényezőn.
További 10-20% az információ lejegyzetelésére és meózására. 10% agytekervény folyamatosan figyelmeztet, hogy guga pisilned kell, és a jobb szemem sarkától nem régre ott lapul egy láda piros alma, arra is figyelmeztet, hogy ne egyél fájni fog.
Nem is teszem, nem is eszem. Hja a tudatalattinál tartottunk az elébb, ezt adta ki így elsőre:

Híres tudatalattim van, apám mondta, vagy a tudatalattija sugallotta az enyimének, biztos kedvezni akart, há méne tenné, én vagyok a legidősebb elfajzása.

Tessék itt van:

Érik a szőlő...

Érik a szőlő, hajlik a vessző,
Bodor a levele.
Két szegénylegény szántani menne,
De nincsen kenyere.

Van vereshagyma a tarisznyába',
Keserű magába'.
Szolgalegénynek, hej a szegénynek.
De kevés vacsora.

Ott tartottam, hogy fáj a fogam, ráadásul egyre népszerűbben, mert már te is tudsz róla.
Sok év múlva más is elolvassa, ha ez még itt áll. Nem is lesz meg az a fogam, ami most éppen erre fáj és te majd akkor, mégis átérzed ill. emancipád. Dehogy, emóciód.
A hagymát már kibogoztam, hogy miért az ugrott be elsőnek. A kutyalábon még gondolkodnom kell, mert nem egyértelmű. A hagymaszár sem volt az, de a felett könnyen elsiklik az ember, mert hagymát szokott tenni a szájába, semmi különös, ha beszorul egy incifinci hagymaszár. De ha kutyalábat akar tenni az ember a szájába, akkor le kell menni kutyába, vagy el kell menni Kínába.

Az egyik lelki cselekmény, a másik testi. Nem arra gondoltam, hogy idd le magad, és másnap kutyául érzed magad. Van lelki kutyaság, jó is az és dicséretes. Nem a Barbie szalonban tanítják, hanem megvetett helyen, ami nem az ágy. De nem tudom neked most megmutatni, mert nincsen Bibliád.

Yuy hol is tartottam? Kezdjük azzal, hogy mit kezd az ember a szájában egy kutyalábbal? Négykézlábon, nem a fényes padlón, sárban és nem csillogó várban.
Hideg is van, szél is fúj. A szájában egy kutyaláb, van hozzá kutya is és vonszolja az embert a sárban vagy abból kifelé, furcsa ez a tudatalatti, nem tanítják az iskolában, egyszer csak rájössz.

Tudod mit? Nem kertelek, megmondom őszintén, nem kedvelem a kétértelmű dolgokat, sem azt, amin vitázni lehet. Szeretem az egyenes beszédet, ami után kérdés nem marad.
Minden száj hallgat és minden szem, csak figyel, mint amikor felmosod a koszos padlót és látod, ahogy a huzat felszárítja, tiszta. Nem okoskodik, mert érzi annak éppen most járt le az ideje, éppen kidobtad az érveidet, mert felismerted, hogy ezen a helyen ezzel nem fizethetsz, sem az érdemeiddel. Itt kutyának kell lenned, hogy utána a lábát a szájába vegyed, és Ő gyöngéden kivezet. Meg tudod tenni, hogy egyszer, csak egyszer úgy gondolj magadra, mint aki nem tud nőni másnál nagyobbra? Persze ehhez nem kell tudás és pénz, meg lexikon, meg fény és pompa, csillogás. Elég hozzá egy inas kutyaláb, szőrös, éppen ki tudja hol járt, és mit vagy, kit talált. Sok szájban megfordult már, ez a szőrös, inas kutyaláb.

Pisilnem kell, nemhiába jelez a maradék 10%. Egy darabig visszatartom, mert melegen tart, a fogfájásom is enyhült, a kutyaláb is feledésbe merült, ezt a számot még meghallgatom, nő nyávog, elviselhető, de nem hoz tűzbe, még háttérzajnak is rossz.

Mt 15,22 És ímé egy kananeus asszony jövén ki abból a tartományból, kiált vala néki: Uram, Dávidnak fia, könyörülj rajtam! az én leányom az ördögtől gonoszul gyötörtetik.
23. Ő pedig egy szót sem felele néki. És az ő tanítványai hozzá menvén, kérik vala őt, mondván: Bocsásd el őt, mert utánunk kiált.
24. Ő pedig felelvén, monda: Nem küldettem, csak az Izráel házának elveszett juhaihoz.
25. Az asszony pedig odaérvén, leborula előtte, mondván: Uram, légy segítségül nékem!
26. Ő pedig felelvén, monda: Nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.
27. Az pedig monda: Úgy van, Uram; de hiszen az ebek is esznek a morzsalékokból, a mik az ő uroknak asztaláról aláhullanak.
28. Ekkor felelvén Jézus, monda néki: Óh asszony, nagy a te hited! Legyen néked a te akaratod szerint. És meggyógyula az ő leánya attól a pillanattól fogva.

Hozzászólások

(#1) talmida


talmida
(Közösségépítő)

Szia guga, ..most csak röviden a kutyaláb kapcsán..ha tovább kínoz a kíváncsiság, hogy mi szorult a szádba, akarom mondani a fogaid közé, akkor egyik megoldás (a fogorvoson kívül :DDD ) az is lehet, hogy lefényképezed, vagy lefényképezteted a feleségeddel a "kutyalábat", majd jól kinagyítod a képet...Sok sikert a felderítéshez! ..meg amúgy is! :) GYógyulj meg hamar!

Remélem nemsokára kutyabajod!.. s kiderül vagy kikerül az a kutyaláb :F
[link]

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#2) guga


guga
(Közösségépítő)

Üdv! Köszi :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#3) concret_hp


concret_hp
(PH! addikt)

mikó' lesz új írás? :U

vagy még mindig ott az a kutyaláb és nem tudsz írni miatta? :D

vagy fullba vagy sehogy :D

(#4) guga válasza concret_hp (#3) üzenetére


guga
(Közösségépítő)

Üdv! Alkotói válságban vagyok :DDD
Nehogy elhidd :Y :DDD

A Beparipa c. írásból már közre adtam 3 részt, na abból regény lesz és azon dolgozom :B

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#5) concret_hp válasza guga (#4) üzenetére


concret_hp
(PH! addikt)

wow :)

kijön könyv formában is? :)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#6) guga válasza concret_hp (#5) üzenetére


guga
(Közösségépítő)

Üdv! Csak azt merem garantálni,. hogy megírom :DDD
Elküldtem az előzetes kéziratot két könyvkiadónak, mindegyik azt írta vissza, hogy ha megfinanszírozom a könyv legyártását, akkor ők vállalják a terjesztését és a hasznon osztozunk :Y :DDD

Mindegyik kiadó döglődik.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#7) concret_hp válasza guga (#6) üzenetére


concret_hp
(PH! addikt)

pfff :(

vagy fullba vagy sehogy :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.