2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Hajómodell világbajnokság Bánk (az ébredés)

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hajómodell világbajnokság Bánk (az ébredés)

Asszonnyal hajnalban keltünk és futni voltunk, majd erről is írok, elmentünk egészen Rétságig a hegytetőn, és vissza. Úgy hívjuk, hogy karótól karóig, mert Bánkon is van gsm torony, meg Rétságon is. Nahhh, mindegy, nem erről akartam beszélni, hanem a nejem kérdezte, hogy megyek-e filmezni a hajómodelleseket? Aztán eszünkbe jutott, hogy ezek ott dekkolnak a kempingben [Csizinél]. Tök jó lenne őket lencsevégre kapni, ahogy kászálódnak elő a sátorokból gyűrött fejjel.
Előrebocsátom, hogy az írás film nélkül egy fabatkát sem ér és vissza. Aki csak a filmet nézi meg, az egy kukkot sem ért az egészből, aki meg elolvassa a gugást, és nem nézi meg utána a filmet, annak nem lesz teljes a kép.

Szóval megyek le a kempingbe, mert oda szabad a bejárás. Vannak itt Bánkon mindenféle puccos népek, belakták a tóparti vendégházat, a Tó Motelt, meg az összes falusi vendégházat, ahová nem mehetek be, de a kemping az kemping, nem véletlenül választották, az szabadság. Ha én Bánkra jönnék pihenni, én is a kempingbe mennék, mert ott nincsenek megkötések, lehet sátrazni, meg van koedukált faház 24 személyre, gondolom azok veszik igénybe, akik töviről hegyire ismerik egymást, és nem jönnek zavarba. Nahhh, mindegy, cuccolok le a kamerával, egy fickó kíváncsian néz rám, hogy mit akarok? Igyekeztem megnyugtatni, hogy csak guga vagyok, mosogasson tovább ott a sátor előterében, meg pakolta az üres sörös üvegeket, hosszú volt a tegnap este. Egész hosszan magyaráztam neki, s egyszer csak megszólalt angolul, hogy dokumentászion? Dokumentászion? S utána előbújt a felesége is, tisztára hálóingben, mint kiderült Ukránok, csak utána néztem meg az autójuk rendszámát. Nagy böhöm terepjáró, ezek simán megtehetnék, hogy a Tó Hotelben töltsenek egy wellness hétvégét, még is itt vertek tábort a kempingben, szóval ez a kempingezés csuda jó dolog. Hja, azt majdnem elfelejtettem, hogy szerintem ezekkel a hajómodellesekkel valami nem stimmel. Mindegyik együtt aludt a kis hajójával. Arra értem oda, hogy rendesen bütykölik már kora reggel. Odakuporodnak a hajómodell mellé, és csiszolják, vikszolják, fényesítik meg ilyenek, de mindegyik, nem hogy csak elvétve. Nem ilyen, hogy felkelek, iszok egy kávét, meg az asszony reggelit készít. Francokat, ezek teljesen odavannak a hajómodellekért, itt nem látsz olyat, hogy a boltba megy szalámiért, nem azzal kezdődik a reggel. Áhhh, megérte lemenni, csak sajnos lemerült az akku a gépben, tegnap egész nap filmeztem.

S, akkor most jöjjön a [film], nem túl hosszú, de remélem, visszaadja az írást.
Bánkot hallottátok gugáról, breaking news, délután még jövök, csak feltöltöm az elemeket :DDD

Szerintetek itt aludt a rezesbanda?
Oszt, hogy, belefeküdtek a tubába :F :DDD

A tegnapi napról [itt] olvashattok.

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Video letiltva. :(

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) guga válasza Vakegérke (#1) üzenetére


guga
(Közösségépítő)

Hja, mert a titanic zenéje volt alatta :DDD nem baj, délután csinálok még, saját zenét rakok alá, azt általában kajolja :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#3) Vakegérke válasza guga (#2) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor ha ezt letisztáztuk, egy kis kritika.

Imádom a modelleket, legyen autó, repülő, hajó. A másik írásod kapcsán linkelt video mindenről szólt, csak éppen az írás lényege veszett el. Volt napszemüveges katonazenész, de a modellek csak futólag voltak láthatóak. Nem mondom, a kacsák is érdekesek, de örültem volna egy jó kis távirányításos hajókázásnak.

Egy kis tó mellett lakom, itt is volt már hasonló rendezvény, habár nem volt gugánk, aki megörökítse, közhírré kiáltsa. Ám élőben láttam, ahogy a cirkálót megközelítette egy tűzoltó hajó, és lövellte rá a vizet. Valamint méltóságteljesen lavírozott egy utasszállító, amelyet körbevettek apróbb hajók, yachtok, és versenyizék kerülgették.

Maga a látvány az extra, az a vonzó.
Ezzel természetesen nem kritizálni akarlak, de telhetetlenül ordítom: hol marad a vízen úszó modellek tánca, mámorító látványa?!

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) guga válasza Vakegérke (#3) üzenetére


guga
(Közösségépítő)

Mindjárt csillapítom az éhséged :DDD

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#5) guga válasza Vakegérke (#3) üzenetére


guga
(Közösségépítő)

Csak a te kedvedért a végén összevágok egy olyan filmet, amin csak vízen úszó hajómodellek lesznek :D Egy ilyen hajómodell világbajnokság nagyon hosszú, és nagyon színes, ezernyi apróság történik, és én nem tudok mindenhol ott lenni + még dolgoznom is kell, mert valamiből meg kell élni :DDD
Szóval a tegnapi filmben már voltak hajók bőven, de 10X annyi felvételem van, mint amennyit belepréseltem.

Jövőhét elején lesz vége a versenynek, akkor megcsinálom a vízen úszkálós filmet vakegérkésre :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#6) Vakegérke válasza guga (#5) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Büszkévé teszel, köszi. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.