2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Ha megérdemlik ezt, ha nem, osztozom.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

[Ha megérdemlik ezt, ha nem, osztozom.]

A film csak illusztráció, vagy népi nyelven megfogalmazva: guga, elment az eszed?
Szó sincs róla, minden a legnagyobb rendben, sőt, most kerülnek a helyére a dolgok. Bánkról elköltözünk, a szélnél sebesebben, az élet kárpótol, mindig is tudtam, hogy, amiket gondolok, érzek, ahogyan élek, ahogyan viszonyulok másokhoz, az nem selejt, hanem igaz értékrend.
Ahogy a fákról lehullottak a lombok megérted.

Eddig őszintén és nyíltan beszéltem, ha kérdésed van olvas vissza. Már nem tehetem meg, csak annyit mondhatok, hogy, ami fent az lent, ami bent az kint. Ami eddig felül volt, az nagy sírás közepette legalulra kerül, ami belül volt, legyen akármekkora titok, kívülre kerül.

Csak eszköz vagyok.

Figyeld a leveleket, ha mind a földre hullt, a szemeiddel fogod látni, s azt mondod végre, minden gondod elszállt. Előre szólok átverés, nem Isten fia, hiába bünteti meg a bankárokat, hiába osztja szét a pénzt a világon, hiába a tűz az égből, ő nem Isten fia. Végre megértettem, hogy ki milyen irányba halad.
Aki követi, és felveszi a [bélyegét] az legyen tisztában azzal is, hogy követi őt, oda, ahová való.

Rólam tudjátok, hogy Istent sohasem tagadtam meg, voltak vele gondjaim, ennek is adtam hangot, nem rejtettem véka alá, hogy szerintem nem tökéletes. Tőlem sokkal keményebb kritikát kapott, mint bármelyik ateistától. Aztán Isten megmutatta, két napig a pokolra szálltam, hogy ez a játék nem játék. Az én dolgom nem vicc, az én olvasóim nem véletlenek, hanem lelkek, akik a lelkükkel próbálják lelketlenül felfogni, hogy miről írok. Azt hittem begolyózok. A nejemet megkértem, hogy ne hívjon orvost, csak kimentem az utcára, hideg levegőre vágytam, a tudatom meghasadt, az utolsó védvár összeomlott, Isten bemutatkozott. Megmutatta a valódi erejét, hogy mi a lelke, a mozgatórugója, a motiváció.

Két nap telt el úgy, hogy kapkodtam a nyugtatót, és nem volt hatása, altatót is vettem be, holott soha életemben nem szedtem gyógyszereket. Hazudni nem akarok, de számomra a gyógyszer a pálinka, citrom, fokhagyma, vöröshagyma, szalonna.

A végén igazolni fogjátok, hogy nem tagadtam meg Istent. Nem tehettek mást, hisz felemeltétek a szavaitokat többször, hogy írjak inkább valami másról.
Az a játék most kezdődik el.
Kevesen értik, inkább a sdaját elméjükhöz mérten kinevetik, vagy a láttán nyeregbe szeretnének kerülni. Érveim nincsenek, nem tartozom felelősséggel senkiért.
Mindent leírtam, ahogy Noé bárkája egyszer csak bezárta az ajtaját, úgy Jézus véráldozata, a kegyelem is bezárja a kapuit. Utána már nem Jézus véráldozata által lehet üdvözülni, hanem a saját véráldozatod által. Ha felveszed a chipet a pokolra kerülsz az osztóval együtt. De mindjárt fogod látni, hogy hull az égből a pénz. Ha megtagadod kivégeznek, terrorista vagy, meghurcolnak, nyaktilóval fognak lefejezni, hogy a testrészeid épségben maradjanak és mások hasznára legyen.

Gondolom az írásaim alapján nem így ismertél meg, én eddig az életről írtam. Most a halálról írok, mert már nincs több idő. Ne kérdezz tőlem semmit, mindent elmondtam, nem vagyok próféta, csak egy torzszülött, aki 7 év múlva visszajön.

Van egy ajánlásom, ami akár segíthet is. Ez a dolog napokra van tőlünk, ha van füled hallhatod, ahogy a rádióban, tévében mondják, hogy ne érjen sokkhatásként.
Minden vagyonod fektesd aranyba (google befektetési arany), tartalékolj élelmiszert (rizs, száraztészta, burgonya, hagyma, fokhagyma, zsír), ha van barátod tartsd meg. Ha nincs barátod azonnal keríts egyet. Ha van kit szeretned, szeresd. Ha nincs kit, akkor tanuld meg.

Kegyetlen világ jön, ne kérdezd honnan tudom, mert nem fog segíteni rajtad, ha megtudod, ugyanis feltartóztathatatlanul közeledik.

Mire a fákról lehull a lomb.
Nem Isten fia.

A nejem megfenyített szóban, hogy nem ez a dolgom, hogy megfélemlítsek, hanem hirdessek evangéliumot, mert a Bibliában, amit szélesre tárt karokkal, potyogó könnyekkel mindenki kiröhög, benne van, hogy a nagy nyomorúság elől elragadtatunk.

Azt válaszoltam neki, hogy hosszú évek óta erről beszélek. Az emberek büszkék és okosak, bíznak a saját elméjükben, a saját tudásukban, a saját világukban, ami napok múlva úgy omlik össze, mint a kártyavár.

Nem a világvége jön el, csak dimenzióváltás. Ami fent az lent.
Épp ideje volt, sokan fellélegeznek, hogy mindig is tudtam, hogy a dolgok menetrendje nem ez, nem igaz.

guga

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.