2022. október 1., szombat

Gyorskeresés

Rajtol a GTR-Masters Radical SR3 bajnoksága!

Írta: | Kulcsszavak: szimulátor . verseny . esport . bajnokság

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Április 7-én rajtol a GTR-Masters szervezésében a Radical SR3-as bajnokság az Assetto Corsa-val.

A még mindig népszerű Assetto Corsa, talán még sosem volt ennyire vonzó, a még mindig gyarapodó, egyre szélesebb, minőségibb kiegészítéseinek köszönhetően. A Mini Challange után a tavasz második felére is egy izgalmas, változatos bajnokságot igyekeztünk számotokra szervezni.
A szokásunkhoz képest radikálisabb autót választottunk, a Radical SR3-as versenyparipát fogjuk meghajtani! A könnyű, prototípus stílusú versenyautó, kellőképpen gyors, fürge, de mégsem egy openwheel jármű, a kerekek összeakadásától nem kell tartani. Ezek miatt izgalmas csatákban reménykedhetünk a versenyeken. Nem rendelkezik se blokkolás (ABS), se kipörgésgátlóval (TC), így észnél kell lenni a féktávokon, illetve kigyorsítások során is.

A 6 fordulós bajnokságból az 5 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe. A versenyek dupla futamos formában kerülnek megrendezésre -kivéve az 1db, 1 órás futamot-. Az első futam első 10 helyezettje fordított sorrendben indul a második futamon. Lesz lehetőségetek csapatokat alakítani, és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba lehet szállni!

Bajnokságunk fő támogatója a Hyp-R Zone, a budapesti szimulátorbár amit mindenkinek ajánlunk ha szeretne komoly cockpiteket, loadcelles pedálokat, VR sisakot versenykörülmények között kipróbálni. A rendszeres résztvevőknek felajánlottak jópár élményórát nyereményként, melyeket a következő hozzászólásban részletezünk, hogyan nyerhetitek meg.

Versenynaptár:
1. 2022.04.07 - Red Bull Ring
2. 2022.04.21 - Poznan
3. 2022.05.05 - Bikernieki
4. 2022.05.19 - Mid Ohio
5. 2022.06.02 - Suzuka
6. 2022.06.16 - Assen

Várunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7629

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.