2023. február 1., szerda

Gyorskeresés

Bemutatkozó (avagy az első bejegyzés a logouton)

Írta: | Kulcsszavak: bemutatkozo

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem is tudom hol is kezdjem,első bejegyzés itt a logout-on,nem is gondoltam volna hogy bejegyzéseket is írhatok nemcsak "fórumozgatok".

Furcsaságom ahol tudok segítek bárkinek,általában átgondolom hogy vajon jó ötlet milyen hátrányai lehetnek bár nagyon-nagyon ritkán adok olyan választ amire bizonytalan vagyok de elvileg működőképes vagy ha hasznos lehet de kockázatos(ilyenkor felhívom a figyelmet hogy saját felelőségre,de fura hogy ezek a bizonytalan válaszok minősülnek jónak).

Informatikát tanulok(meg szóval egyik érdeklődési köröm is),de valahogy ez a gamer téma engem hidegen hagy(nagyon ritkán játszom(C64/NES emu) nem igazán esik le az állam egy "csúcsgrafika" iránt).Nem töltöm órákat nap mint nap egy játékkal(tavaly karácsonykor játszottam végig a Wolfenstein Return to wolfenstein castle -Visszatérés a wolfenstein kastélyba?) játékát.
Három oprendszert telepítettem fel a gépemre: egyrészt kombatibilitási okokból,másrészt (ami fontosabb) ha az egyik OS kimúlna a ne maradjak rendszer nélkül(olyanom nem volt hogy a partábla megmurderolt volna arra különös tekintettek odafigyelek).

Szeretek kísérletezni, tisztában vagyok és válalom a vele járó rizikókat(hiszen tapasztalatból tanul az ember).
A játékok helyett úgymond "projektekjeimmel" foglalkozom amit részben a kísérletezéseimnek köszönhetek.Híve vagyok a "open-source" elvének is(számtalan ilyen programot használok,ilyen játékok telepítői sorakoznak fel, kipróbáltam mindet de csak ennyi, mint írtam nem vagyok gamer), bár valahol tartozkodom tőle.

Ennyit rólam.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.