2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Nem gondoltam volna

Írta: | Kulcsszavak: család . csalódás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem gondoltam volna, hogy valaki ilyen mély gyűlöletet vált ki belőlem. Olyan mélyet, hogy én, aki mindenkinek segíteni próbál és szánt szándékkal nem okoz fájdalmat soha, késztetést érzek arra, hogy ezt viszonozzam valahogy, a módszert is megtaláltam. Remélem addigra leszek annyira higgadt, hogy nem teszem meg.
A csalódásomat, amit ez az embernek nevezett élőlény okozott azt hittem, már nem lehet tetézni. Lehet.. Nem túl sok olyan dolog van, amivel ki lehet hozni a béketűrésből, talán csak az, ha a családomat hurcolják meg. Most ezt történt. Ez az ember, akit szinte családtagként szerettünk, hirtelen pálfordulással ellenséggé lett. Nem volt neki elég, hogy fájdalmat és álmatlan éjszakákat okozott, most még be is szennyezi a szüleimet. Ő, akiért annyit tett a családunk. Ez a köszönet. Nem érzek iránta mást, mint mély gyűlöletet, remélem enyhül és lassan elmúlik, nem akarok lealjasulni az ő szintjére.

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először is nyugodj meg, vagy legalább próbálkozz vele.

Én az ilyeneket patkányoknak nevezem, miközben bocsánatot kérek az intelligens négylábúaktól, hogy egy kalap alá vontam őket az illetőkkel.

Tanácsot nem akarok adni, inkább saját módszeremet mondom. Én az ilyen embert(?) a továbbiakban meg sem látom, üveggé válik számomra. Harag nincs, csak átnézek rajta, nem köszönök neki, ha köszön, nem fogadom köszönését. Ha kérdez, csak egyszer válaszolok, akkor sem biztos, hogy arra, amit kérdez, csak elmondom neki, hogy számomra ő már erkölcsi halott.
Mondom ezt úgy, hogy volt hasonló csalódásom, csak az illető nem a szüleimet gyalázta, hanem a feleségemmel viselkedett mocsok, sértő, megalázó módon.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) bambano


bambano
(Jómunkásember)

a mély gyűlölettel csak magadnak teszel rosszat, szerintem ne foglalkozz vele.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#3) Zsolt_72


Zsolt_72
(PH! félisten)

Ilyen "élményben" még nem volt részem, de van bennem annyi empátia, hogy megértsem (nem, ne tudjam... csak valamelyest sejtsem): mit is érzel.

Remélem, mielőbb túl leszel rajta és valóban elcsitul a dolog, mert tartósan így élni... hááát az bizony nagyon megmérgezi az ember (vagy esetedben annak lányának :) ) életét. A legjobb lenne, ha nem is volna többet a felek között kapcsolat.

Kitartást a szituáció kezeléséhez, nem semmi...

(#4) greenity


greenity
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek.
A legnagyobb probléma, hogy ezzel a pár húzásával a szüleim 27 éves jóhírét, lassan az egzisztenciájukat veszélyezteti. Szerencsére (vagy nem) én már nem találkozom vele, viszont a szüleim együtt dolgoznak vele :( . Csodálom őket, amiért van bennünk ennyi tartás.

Nem minden az, aminek látszik.

(#5) rw-ultra


rw-ultra
(tag)

Kitartást Neked és a családodnak!!!
Sajnos vannak ilyen emberek (nálam is van hasonló, csak ő még családtag is) :(
Lehet hogy butaság, de rosszat ne kívánj neki.Én hiszek benne, hogy visszaszáll.
Ne aggódj: ki mással gonosz, az visszakapja.Lehet hogy nem ma vagy holnap, de egyszer visszakapja az élettől (a rokon is megkapta az élettől).

*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*

(#6) Geller72 válasza bambano (#2) üzenetére


Geller72
(PH! kedvence)

..ritkán értünk egyet...de ezek szerint a lényeg u. az..:R...

(#7) Vakegérke válasza greenity (#4) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy szüleid 27 éves jó hírét, becsületét sárba tudná bárki is döngölni hirtelen jött pocskondiázásával.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Zsolt_72 válasza Vakegérke (#7) üzenetére


Zsolt_72
(PH! félisten)

Jó lenne hinni, hogy igazad van.

De a gonosz aknamunka és egyéb hasonlóak hihetetlen mértékben képesek ártani. :(

(#9) Vakegérke válasza Zsolt_72 (#8) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Optimizmusom örök, és én még hiszek a mesékben, ahol mindig a jók győznek.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) greenity válasza Vakegérke (#7) üzenetére


greenity
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bízom benne, hogy igazad van. Csak amikor az embert kvázi lopással vádolják abból nehéz kimászni.

Nem minden az, aminek látszik.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.