2021. március 9., kedd

Gyorskeresés

Melyik ROM-ot?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mióta megvan a rootolt Herom, keresem azt a ROM-ot ami legjobban megfelel az igényeimnek.
Nincs semmi extra elvárásom, a következőket szeretném:
- stabil legyen
- minimum egy napot bírjon töltés nélkül
- működjenek az általam használt funkciók ( telefon, sms, mms, stb...)

Az első rendben is volt eddig mindig. A másodikkal és a harmadikkal voltak kisebb-nagyobb problémáim.
Először egy Villain féle ROM volt a kütyün, amikor megkaptam. Ennél nem működött a billentyűzet, nem is nagyon tudtam kipróbálni.
Menet közben kellett újraflashelni :)

A második MoDaCo-féle ROM volt, ebben nem volt semmi nagyobb gond, az mms-t nem próbáltam, az APN-eket kézzel kellett beírogatni, nagyjából minden rendben volt vele.

Nem is tudom már miért váltottam a Villain 10.3-ra... Hajtott a kalandvágy biztosan. Az akkuidőben nagyjából tudta az egy napot, minden ment, nekem stabil volt, de kellett volna mmst küldenem és az nem ment. :W

Kaptam egy fülest, hogy a Roufianos V1.2 jó, megy minden. Feltettem, persze az mms itt sem megy. Ez is stabilnak és gyorsnak tűnik kb. 4 óra használat után. Viszont eszi az akksit... Beszélgetésben egy perc három százalékot jelentett... Ez nekem soknak tűnik. Nagyon soknak... :Y

Szóval most mi legyen? Próbáljam ki a SenseHerot? Vagy térjek vissza az amúgy egész jó Villainra? Esetleg az első MoDaCora? Vagy tegyek vissza valami 1.5-ös gyárit és várjam meg az - már sokaknak megérkezett - OTA frissítést?
Bonyolult az élet! :DD

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.