2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Lenovo A328

Írta: | Kulcsszavak: Lenovo A328

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Lenovo A328 egy kellemes árú és kellemes tudású készülék. Itthon hazai garanciával 35 ezer forintért elhozhatjuk a nagyobb boltok polcairól. Hogy mit is kapunk ennyiért? A doboz tartalma rendkívül bőséges.
Akkumlátor, headset, töltőfej adakábel, szilikon tok, 2db védőfólia, egy a telefonon.

A készülék jellemzői: MTK MT6582M processzor 4 magos Cortex A7 1,3 GHz, Mali-400MP2. 1 GB RAM, 4GB ROM. A kijelző 4,5"-os 480x854-es felbontás, 16 millió szín TFT LCD kijelző. Szoftver: Android 4.4.2, a Lenovo MIUI felületére hasonlító felülettel. 5MP-es kamera hátul, 2MP-es elől.

Kapunk pár szoftveres extrát, de ezek jelentős hányada törölhető. A gyári Lenovo appok nem törölhetők. Maximum root lehetőséggel (iRoot technika működik). A rendszer remekül optimalizált, gyors akadások ritkán előfordulhatnak. A közelségérzékelő hiánya fájó lehet, van hogy nem kapcsol le a kijelző hívás közben de érintést nem vesz. Alapon staibil a technika, újraindulás, fagyás nem volt nálam. Ebben az árkategóriában ritka az ilyen.

Multimédiás szinten is rendben van a készülék. A zenelejátszóból kettő is van, Van FM rádió RDS nélküli és a headset csatkakoztatása is szükséges hozzá. A hangminőség remek, jó árkategórián felüli. A headset is jó, csak hangerőben gyenge.

A készülék az árához képest remek vétel. Az üzemidő nagyon jó, 4 napot elmegy 1 töltéssel is 2-3 órás kijelzőidővel. Adatkommunikációs szinten Wifi, Bluetoot 4.0, A-GPS áll a rendelkezésre. A tartozékok minősége remek!

Bárkinek bármi nemű kérdése lenne a fórumban megtalálni minket többek közt engem is.

Plecsni: Különösen ajánlott!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.