2022. szeptember 29., csütörtök

Gyorskeresés

Mondeo Blog Vol.32 - Motortér2

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kész.. Legközelebb a szelepfedelet és a leömlő takaró lemezt fogom lefújatni homokkal, majd a feliratokat festem le Ford kékkel.

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Vélemények? :)

(#2) Dany007


Dany007
veterán

Őszintén? Jólnézki! De úgyse nyitott motorháztetővel jársz, gondolom a csajoknak se ezt mutogatod előjátékként... Akkor meg értelmét nem látom. De, amúgy tényleg jól néz ki. :K

(#3) gamek!ller válasza Dany007 (#2) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Tudod én úgy vagyok vele, hogy azért mert nem látszik, még tudom, hogy ott van.. Extrém példa, de gondolj csak bele. Mit érsz egy olyan nővel aki kívülről fullos, de belül pedig olyan idióta, hogy azt elképzelni nem lehet? Tudom, hogy ott van, ezért azt is tudni akarom, hogy nem csak kívülről szép az autó.. Jövő héten Magyar Ford Mondeo találkozó.. Ott is látni fogják például.. Egyedi. Nem tudom jobban elmagyarázni.. :)

(#4) vwpolopg


vwpolopg
őstag

Nagyon frankó lett, jól néz ki:) :C Esetleg még az akksi lefogatót is le lehetne:) A szelepfedélre meg kíváncsi leszek:)

(#5) gamek!ller válasza vwpolopg (#4) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Az is le lesz, de azt is simán homok fújni szeretném.

(#6) Dany007 válasza gamek!ller (#3) üzenetére


Dany007
veterán

Jó értem én. Nem is baj. Te mondjuk még nem viszed túlzásba szerintem.
De láttam már pár olyan esetet, amikor xy megveszi a Golf 2-est. Agyon tuningolja - motorcsere nélkül - meg optikai tuning meg minden anyám kínja, bőr ülése, esetleg sport ülés, spoiler, küszöb stb.... Egyszóval brutális mennyiségű pénzt költ az autó szépítésébe, de közben alapjaiban véve ugyanaz a 20 éves szutyok kettes Golf marad, mint volt, csak a csomagolás lett szebb.
Miközben azért az árért amit ráköltött a szépítgetésre "tuningra" már kaphatott volna egy jóval újabb és jóval komolyabb autót.
Ez viszont már a magamutogatás önteltség iskolapéldája. Tipikus szarból várat építeni esete.

Persze ezzel a mondeóval semmi bajom. Én egy hasonló korabeli Sierrát nyúztam ilyen fiatal koromban. Azóta is azt tartom a legjobbnak amit csak vezettem. :)
Na de azért ez a Mondeo meg a régi 2 ezres Sierránktól egy kicsit messze van egy kettes Golf.

Szóval én azt mondom ne vidd túlzásba. Maradjon meg az egyensúly.

(#7) gamek!ller válasza Dany007 (#6) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Ja, persze! :) De hát nekem a motor teljesen rendben van, ki lett cserélve és lekopogom azóta is gyönyörűen teszi a dolgát.. :) Minden gond nélkül elindulok vele 600km-es utakra.. :) Amúgy meg én sem szeretem a boyraceres dolgokat.. Azt is utálom amikor tele van matricázva minden féle szarral az autó amikor a kitett matricáknak a fele sincs a gépben..

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.