2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Egy kis én.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mikor is írtam utoljára magamról? Nem tudom. Megmondom őszintén kedvem sincs most visszanézni. Azt hiszem valami olyasmi volt, hogy kimentem külföldre dolgozni. Hát.. Nem volt nagy karrier, már "itthon" vagyok. Azért írom idézőjelbe, mert már elköltöztem otthonról a családi házból. Kétszer is. Amikor először elköltöztem a párommal és két jó barátommal, béreltünk egy régi munkás szállót. Hamar feladtam, úgy látszik akkor még nem gondoltam át. Elég hamar rámentünk a minden este iszunk mert bulivan témára, pénzből kijöttünk úgy ahogy, melóm volt, hát akkor meg miért ne.. 4 hónap után visszaköltöztem Anyuékhoz.

De ne szaladjunk ennyire előre, tehát kimentem külföldre furgonozni. Megvolt minden ami kellett hozzá, belecsaptam a lecsóba, elmentem világot látni és még pénzt is kaptam érte. Aztán 7 hónap munka után rájöttem, hogy ez már nem az a munka amibe én beleszerettem, nameg egész más ezt csinálni, mint az anyósülésről beutazni Európát. Ugyebár van egy olyan dalszöveg, hogy "keményebbnek kell lenni mint tyson ahhoz, hogy hónapokig csak skypon keresztül lásd a családod, itt nem segítenek a tanácsok, idegen világ tele idegenekkel.. Kevesen bírják már idegekkel." Én sem bírtam idegekkel, megszakadt a szívem amikor a párom minden este sírva mondta, hogy menjek haza.. Hazamentem, azóta sem mentem vissza. Kaptam munkát Dunaújvárosba egy vasipari cégnél, ahol Apukám is dolgozott ha jól emlékszem 7 évig.. Nagyon sok mindenkit gyermekkorom óta ismertem, jó volt, de fizetni nem szerettek. Eljöttem. Ezután Pizzafutár lettem 2 étteremnél is Edénnyel. Na az tetszett. Kicsit kimerítő meló volt, de kajával és emberekkel foglalkozni szerettem. Elég jó pénz is volt belőle, mondjuk a 2 hónap alatt 3 szabadnapom volt.

Aztán azt hiszem jött életem legnagyobb fordulata. Lett egy lehetőség, hogy felköltözzek Budapestre. De hirtelen kellett jönnöm. Feljöttem szerencsét próbálni, eddig úgy néz ki bejött. Először kivettünk egy lakást Újpesten, a Szusza Ferenc stadion szomszéd utcájában. Na az egy rossz döntés volt. A főbérlő kibírhatatlan öreglány volt, kutatott a lakásban amikor nem voltunk otthon, stb. Közben kaptam melót Csillaghegyen egy fagyasztott árukkal foglalkozó cégnél, ahol kiszállító voltam egy hűtős Nissan furgonnal. Aztán úgy esett, hogy a főnök unokatestvére elvesztette a munkáját. Ezzel együtt én is. Szerencsére következő hét hétfőn kezdtem a jelenlegi helyemen, ahol már 4 hónapja vagyok. CNC fűrészgép kezelő vagyok Újpesten egy vasnagykereskedésben. Elég jó hely, jól fizet, jó főnökséggel. Aztán abból az újpesti lakásból kicsit komolyabbra vettük a figurát és kibéreltünk egy nagyon szuper lakást az Astoriánál.. Na ez nem egy külvárosi csöndes környék, a péntek-szombat esték elég húzósak szoktak lenni alvás szempontjából :)

A kocsi, él, de azt nem mondanám, hogy virul. Simán rá tudnék most költeni úgy 250.000 forintot, hogy talán egy tollvonással. A motorja erős, húz, szép hangja van, de magas fordulaton, 4500 felett erősen elkezd füstölni. Talán az olajlehúzó gyűrű már nem az igazi. A balos féltengely is recseg ropog már, azt már csak ki kell cserélni, megvan a cseredarab. Miután újrafényezték az egészet a baleset után, sajnos megint van rajta két sérülés. Valaki meghúzta a jobb oldalon elől lökhárítómat, meg egy másik flótás bal oldalt hátul. Belváros..

Azt hiszem ennyi. Sok minden történt velem mióta nem jelentkeztem rendesen. Szerintem egy ideig megint nem fogok aktív lenni, valahogy eltűntek innen már a régi arcok akikért feljártam. Mindenesetre azt nem mondhatom, hogy unalmas az életem..

Hozzászólások

(#1) Kolondrum

Hát nem unalmasak a napjaid. Én azt látom, hogy sokan mennek egyik helyről a másikra. Az okok mindig mások. Nem lehet kellemes dolog. Én inkább a meglévőn belül mozgok ide oda és/vagy más területeire.
Ilyen mesélőset én is írhatnék, de miért és valaminek a kellős közepét miért mesélne az ember. Az biztos, hogy vannak felhők az égen. Akinek nincs annak k nagy mákja van.
Minden jót! :R

RMX3301 - Suzuki Vitarához eladó néhány tartozék. Érdeklődni privátban

(#2) Kolondrum

Ebből látni, hogy sok az új és mások a központi témák. :(

RMX3301 - Suzuki Vitarához eladó néhány tartozék. Érdeklődni privátban

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.