2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Ebay segítség!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A helyzet az, hogy leejtettem a Galaxy S-t és betört a kijelző. Szeretnék másik kijelzőt rendelni hozzá, de nagyon nem vagyok tisztában az Ebay-el, meg hogy hogy kell keresni rajta. Valaki aki ért hozzá, tudna nekem linkelni kijelzőt?

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Köszönöm!

(#2) Dr. Romano válasza gamek!ller (#1) üzenetére


Dr. Romano
veterán

ezek közül?

Ha a rendeléshez is segítséget szeretnél, akkor.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

[link]

Megbízható eladótól, ingyé posta, és worldwide küldik.

[ Szerkesztve ]

最低だ、俺って。// PSN: nokedli-chan - Xbox Live: tDr1v3rHUN

(#4) lsebestyen válasza tDr1v3r (#3) üzenetére


lsebestyen
addikt

Ezzel csak a szopás lesz...A galaxynak egybe van a kijelzője a az előlappal, és a krómkerettel, szóval hacsak nem egy nagyon ügyes emberke cserélni akkor érdemesebb egy komplett szettet venni, mert csak több lesz a kiadás, ha olcsóbban szeretnéd megúszni.
Bár ahogy nézem ebayről sem olcsóbb, samu szervízbe ha jól tudom 27k a csere...

(#5) nincsisbéla


nincsisbéla
aktív tag

Legalább részeg voltál? :D ;]

Mentalita'

(#6) gamek!ller válasza nincsisbéla (#5) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Nem.

(#7) kovee01 válasza gamek!ller (#6) üzenetére


kovee01
tag

Megoldódott már?

Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#8) pepejoe


pepejoe
tag

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Történt hogy vettem egy használt biciklit amit az eladó elküldött és meg is kaptam rendes időn belül. De viszont a hirdetésnél pár dolgot elfelejtett közölni a kerékpár állapotáról kapcsolatban amivel csak kibontás után szembesültem. Pl: új abroncsok kellenek mert a régin már hiányzik a futófelület, láncon pár szem meg van rozsdállva, a bőrnyereg több helyen ki van hasadva, a pedálok elégé nehezen forognak, stb.. Mindent összevetve kb. a vételár 1/3-át rá kéne költeni a bicajra hogy használható legyen. Szerintetek mit lenne érdemes tennem, mik a lehetőségeim?

(#9) Psychonaut válasza pepejoe (#8) üzenetére


Psychonaut
addikt

eBay topik

Egyébként: attól függően írnék az eladónak, hogy milyen állapotban hirdette (Like New/Used), illetve mi volt a hirdetés szövege (benne volt-e bármilyen erre utaló információ a szövegben ha Like New-ként hirdette...ha Usedként hirdette, ott már az állapotleírásban is benne van, hogy ilyesmik előfordulhatnak - persze a vevőt erről nem tájékoztatni nem szép dolog, de kb. ennyi és nem több).

(#10) Thome válasza pepejoe (#8) üzenetére


Thome
addikt

Ebayes vétel? Első sorban jelezni a problémát az eladónak, megbeszélni vele hogy hogyan kívánja a problémát megszüntetni.

(Nem tudom milyen áron vetted, de nem nagy tétel a hibás dolgok egy részének a javítása. A pedált meg kellene próbálni megtisztítani belül, a láncot rozsdátlanítani.. Külső guminak darabja sem drága, ülésnyereg meg szintén cserélhető.) Ezeknek (vagy a javításnak) az árát kérd esetleg, hogy térítse meg, hátha beleegyezik.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.