2022. május 28., szombat

Gyorskeresés

Első bejegyzésem - Sikertelen monitor vásárlás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Na, ez is eljött. Blog írás, ilyen sem volt még. Vénségére hülyül meg az ember (pár év, és jön a 3. x)! :P

Sokminden történt az utóbbi időben, gondoltam közzéteszem a friss eseményeket, tapasztalatokat, hátha érdekel valakit. :D

Az első az kimondottan bosszantó. Kár nem ért, de akkor is, hogy az embert néhol sz*rba sem veszik, mint ügyfelet, kiábrándító.

Úgy döntöttem lecserélem a monitor-tévémet egy korszerűbb példányra, a mostani 19" LCD-t meg barátnőmnek adom, úgyis jól jön az Asus eee901-hez, aminek nagyon pici a kijelzője, így otthon tanuláshoz jobban tudja használni a lapost. A TV-je is elég pici volt, ez sem óriás, de minden bizonnyal jobb rajta TV-zni, mint a 12"-os nem is tudom milyen gyártmányún. Elvittem, beüzemeltem, közben ki is néztem a monitor utódját. Egy LG M237WDP. 23", Full HD, analóg és digitális tuner, az USB ráadásként hackelhető divx filmek nézéséhez. Szimpatikus jószág.

Megtaláltam az üzletet is, akik a legjobb áron kínálták. Gyrotech, vagy mi a nevük, az UNAS-on van a webáruházuk. Megrendeltem, rendelés után 2 nappal telefonálnak, hogy nem tudják tartani a webáruházas árat, 2000Ft-tal drágább lenne. Belefér, jöjjön, csak filmezhessek már :DDD Hétfőre vagy keddre ígérték, tehát 6 munkanapra. Vettem neki egy kicsi TV-állványt, antennát a digitális adásokhoz (ez amúgy kiváló, a nagy TV-n kipróbáltam), végre rendet raktam, és várok... Szerda este, cucc sehol. Írok, hogy mikor jön. Válasz nincs. Írtam ma is, hogy várható-e a héten. Válasz megint nincs. Fizetés után szoktak meglógni, nem előtte... :DD No mindegy, nagyobb bajom ne legyen.
Szerencse, hogy nem fizettem előre, akkor tiszta ideg lennék gondolom.

Gyakran szoktam interneten vásárolni, kényelmesnek és praktikusnak találom. Webáruházak, Ebay, Vatera, Hardverapró... Soha nem fordult még elő, hogy a vásárlás sikertelen lett volna.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.