2022. augusztus 9., kedd

Gyorskeresés

Posta... =bermuda háromszög

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mit csináljak, ha sorozatban nem kapom meg a csomagjaimat? Tettlegességen kívül... bár ilyenkor csak ez a Tankcsapda részlet jut eszembe: "ha elkapom úgy is kih..lem"
Kb augusztusig minden rendben volt, jó fej postás, minden megérkezett, most meg semmi. A srácot azóta nem is láttam, gondolom másik van helyette. Mivel napközben nem vagyok otthon, nem találkozok vele. De legalább értesítőt hagynia kéne ebben az esetben is.
Ebayről rendelt, nem nyom követett, alacsony értékű cuccok, összességében 6db csomag. Túra meg sport kiegészítők, ledes karpánt ilyesmi. Nem nagy összegek egyenként, de összességében már kb 4000 Ft. Nyilván nem veszek itthon túra kamáslit, mikor 6000 forintnál kezdődik az áruk, és semmivel sem jobbak, mint a kínai 800 forintos.
Akinek van tapasztalata, írja meg! Köszönöm! Ha mind a hatnál reklamálok az ebaynél akkor a végén még engem fognak letiltani. Bevált eladók is vannak köztük, akiktől már rendeltem és probléma nélkül ideért az áru 2-4 hét alatt. Eddig.

Hozzászólások

(#1) nemlehet


nemlehet
őstag

Szerintem nem a helyi posta lesz a ludas, az nem jellemző, mert nagy a lebukás veszélye inkább valami területi elosztóban dézsmálhatják a csomagokat. Nekem is volt egy ilyen időszak vagy 5 telefontok tűnt el, pár fólia, meg egy 2 dolcsis karóra. Most meg megint minden megérkezik rekord idő alatt.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#2) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

A "kih..lem" szót miért kellett kipontozni? :P

"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D

(#3) #16939776


#16939776
törölt tag

Nálam is szó szerint így történt, nem kaptam meg semmilyen csomagot, sőt volt hogy nagyon fontos, hivatalos papír fordult vissza, azzal a felirattal, hogy a címzett ismeretlen helyen tartózkodik.

A területen illetékes postára el kell menni, mondani a neved és megkérdezni hogy: hol vannak a csomagjaid?

Felvettem a kapcsolatot az új csomagos póstással, aki azzal elintézte, hogy nem tud(akar/nincs ideje csengőt nyomni) bejutni a lépcsőházba, ezért nem tud értesítőt sem hagyni :DDD

Vicc az egész. :U

Így inkább én járkálok a közeli postára, ha tudom hogy csomagot kellene kapnom.

Megoldásnak a Posta automatát/Webbox-ot találtam, persze ez sem 100%-os, van ahol nem tudja még a póstás néni sem úgy felcímezni, hogy meg is érkezzen az adott automatába. Ekkor megint indul a csomagvadászat...

Leveles póstás rendes, használja a csengőt, még fel is jön egy kis jatt ellenében. :)

[ Szerkesztve ]

(#4) rover45


rover45
senior tag

Július 20-án rendeltem egy 3eFt-os akkumulátort, Hollandiából (cirka egy bélyeg méretű akkumulátor, sima kicsi, buborékos borítékban). Július 22-én feladták és július 29-én a track szerint belföldi feldolgozásra megérkezett Magyarországra.
Augusztus végén írtam egy levelet a mélyen tisztelt Magyar Postának, hogy kb. mikorra sikerül feldolgozniuk?
Szeptember 9-én sikerült személyesen átvennem a helyi postán, ahol kérdésemre elmondták, hogy cirka 1 hónapja náluk van ....

(#5) #39306496 válasza nemlehet (#1) üzenetére


#39306496
törölt tag

Hányingerem van az ebaytől, fukar zs banda, mindenért pénzt felszámolni, 9% jatt, etc, etc. Szép fancy felületek, de egy sima jutalék befizetéshez is 3 különböző munkatárssal kell egyszerre leveleznem. Az ebay global shipping programjukkal tele van az internet, elég csak rákeresni. Az elsőbbségi, nyomonkövetkető küldeményük a valóságban se nem elsőbbségi, se nem nyomonkövetkető. Reklamálni értelmetlen, így viszont a vevőket eladókat ugrasztják egymásnak.
ilyenekkel tele az internet.

[ Szerkesztve ]

(#6) kmisi99 válasza #16939776 (#3) üzenetére


kmisi99
addikt

Ha jól tudom a lépcsőházak kaputelefonján van "postás kód" amivel a postás bejut és bedobálja a csomagokat.

(#7) szente válasza #39306496 (#5) üzenetére


szente
őstag

Azért itt a magyar posta szerintem vastagon benne van. A nyáron elment pár hét szabira a postásunk ,valami fiatal suttyó helyettesítette addig. Ebben az időben 2 külföldi rendelésből kettő nem jött meg. Miután visszajött a rendes postás néni, újra minden csomag megérkezik.

(#8) #16939776 válasza kmisi99 (#6) üzenetére


#16939776
törölt tag

Én is utána kérdeztem ennek, és csak megerősíteni tudom.
Biztosan van olyan körülmény, ami miatt inkább műszak végén ledobálja az autóról a csomagokat, és csinálja egyesével az adminisztrációt, minthogy kinyomtasson egy nyomorult értesítőt és beleba.... a postaládába.

[ Szerkesztve ]

(#9) Xaels


Xaels
félisten

Jól belémállítjátok az ideget. :DDD Nekem 1 pár irányjelzőm nem akar megérkezni és még elvileg van ideje, de egy rendszámtábla tartóra is várok.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#10) Freeware


Freeware
csendes tag

Ok, akkor benézek a csomagelosztóba... hátha ott lesznek a csomagok.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.