2022. november 26., szombat

Gyorskeresés

Új Hardverapró? Tények és tévhitek. Röviden, tömören.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

No mivel meguntam, hogy milliószor írom le mindig ugyan azt az új Hardverapróval kapcsolatosan az adott topikokba, így most csinálok egy rövid, zanzásított összefoglalót, amolyan GY.I.K. jelleggel.

Az itt leírt információkat az elmúlt majd' két évben leírt infókból és saját tapasztalataimból valók. Semmiképpen nem hivatalos információ, vagy állásfoglalás.

1: Új Hardverapró lesz?

- Igen, a Hardverapró megújul. Mind külsőleg, mind belsőleg. Jelenleg open bétában érhető el.

2: Fizetős lesz az új HA?

- Nem, nem lesz fizetős az új HA, mint ahogyan a lapcsalád többi tagja sem. Viszont az újonnan bevezetett extra szolgáltatások csak díjfizetés ellenében lehet majd igénybe venni. Azaz a jelenlegi funkcionalitást továbbra is ingyenesen veheti majd igénybe minden magánszemély.

3: Mikor indul az új HA?

- Még nincs konkrét időpont. Az utóbbi néhány hónapban aktív bugtalanítással telt a fejlesztés. Amint felkészítették az éles indításra, indulni fog. Várhatóan néhány héten belül.

4: Milyen új funkciói lesznek az új HA-nak?

- A számtalan új funkciók közül csak a legfontosabbakat említve. Lesz hivatalos értékelési rendszer, lehetőség lesz a hirdetések különböző módú kiemelésére. Az új rendszerben automatikusan záródnak a régebbi, elhagyatott hirdetések és lehetőség lesz közvetlenül a hirdetésekről elérni az oldal adminisztrátorait.

5: Marad ez a dizájn?

- Még nem nyerte el a végleges formáját az oldal, de drasztikus átalakuláson már nem valószínű, hogy át fog esni. A jelenlegi elrendezés úgy igyekeztek a fejlesztők kialakítani, hogy minden funkciót egyszerűen és gyorsan el lehessen érni. Az oldal átlátható legyen és rövid idő alatt megtanulható legyen. A színvilág első pillantásra merőben eltér a már megszokottól. Ez részben igaz. A fejlesztők igyekeztek a "régi tagok" véleményeit, kívánságát figyelembe venni, már amennyire azt az eredetileg megálmodott koncepció lehetővé tette.

6: Át lesznek emelve a régi "piros pontjaim" az új értékelési rendszerbe?

- Sajnos erre több okból sem lesz lehetőség. Egyrészt az új értékelési rendszer nem egyszerűen "pirosat adok neki" rendszer lesz, hanem több részből álló osztályozásra lesz lehetőség. Így a "jelenlegi" rendszer nem kompatibilis a bevezetésre kerülő értékelési rendszerrel. Másrészt az eddig használt "piros pontos" rendszer a PH!-tól teljesen független kezdeményezés és megvalósítás volt, így az új HA sajnálatos módon nem tudja hiteles értékelési rendszernek elfogadni azt.

7: Mi lesz a régi piros pontjaimmal?

Amíg a http://phmegbizhatosag.atw.hu/ oldal fejlesztői és üzemeltetői jónak látják addig fenntartják az oldalt, így az továbbra is linkelni lehet a megújult HA-ra feltöltött hirdetésekben.

Remélem ezzel a rövid írással elejét lehet venni a számtalanszor felvetődő és megválaszolandó kérdések hadának.

A bejegyzéshez tartozó topikot szándékosan nem nyitom meg.

üdv, föccer

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.