2018. október 23., kedd

Gyorskeresés

Jól kezdődik ez a hónap! Újabb retro hardverek jó sok képpel!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az előző hónap meglehetősen döcögős volt hardver-beszerzési fronton. Valószínű a következő is ilyen lesz, vagy rosszabb, de fő az optimizmus! (Ha valaki tudja tudja melyik lábosban, az szóljon!)

Három csodás példány érkezett még hozzám így március utolsó hetében. Lássuk hát, mik kerülnek a polcra:

Az első egy komoly s478-as hűtő, név szerint egy Asus Star Ice.
Nem, nem áprilisi tréfa! :N
Annyit érdemes tudni róla, hogy egy böszme nagy jószág, minden tartozékával (még az eredeti paszta is megvan). Sajnos nem egészen azt kaptam amit akartam, mert bontatlanként volt hirdetve, de láthatóan már volt használva. Erre utal a folt a talp felső részén és egy méretes ujjlenyomat felül a bordán, valamint az egyik oldalán alul igencsak ramaty állapotban lévő műanyag tok.
Ezektől eltekintve pormentes és jó állapotban van, ráadásul elég ritka is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A második egy Gigabyte 3D Cooler PCU21-FD elnevezéssel.
Látszik, hogy használt, de nagyon egyben van, ráadásul dobozos, így mondhatni pont nekem való darab. Pláne ha azt nézzük, hogy szinte ingyen volt... :Y

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A harmadik és egyben talán a legszebb darab kivételesen nem egy hűtőcsoda, hanem egy makulátlan állapotú AGP-s Inno GeForce 6800GT. Nos, Inno vagy sem, por- és karcmentes, a ventilátor csapágyazás pedig egyszerűen tökéletes! Talán nem mondok el nagy titkot azzal, ha megemlítem, hogy GAI fórumtárs felszámolás alatt álló pöpec kis raktárából való a kis fekete özvegy (ez itt a reklám helye)...
Sajnos nem egy Leadtek A400 GT, de szép lesz együtt a két 6-os szériás Nvidia kártya. Már csak egy Ultrát kéne vadászni valahonnan. :B
A PCI-E "irigy zöld" rokonát is szerettem volna mellette tudni, mert jól mutatnának együtt, de erre sem most fog sor kerülni...

Köszönöm a kedves és végtelenül türelmes eladóknak a korrekt hozzáállást és segítőkészséget, hogy megszerezhettem ezeket a csodás, mégis megfizethető hardvereket.
Többiek, pedig tessék gyönyörködni bennük! :)

Hozzászólások

(#1) FID


FID
(PH! addikt)

Pofás az az Asus hűtő :K

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#2) RexMaximus


RexMaximus
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagy csalodas volt ez a huto nekem anno. Nagyon elverzett nalam. Hangero, hutoteljesitmenyben egyarant. De tuti ritka mara, azota se lattam belole egy peldanyt, foleg nem csomagolassal egyutt :)

KERESEK megvételre - Aiptek Pocket Cam 3 mega és SimCity 3000 Nagydobozos példányt | Ha sok privi jön elveszek bennük, ha nem válaszolok pingelj meg, köszönöm :)

(#4) ncc1701 válasza Aron1988 (#3) üzenetére


ncc1701
(PH! addikt)

Troll lvl99. :)

A hwsw fórumon leslie voltam. :)

(#5) flymi


flymi
(őstag)
LOGOUT blog

Aron1988: Jah, valakinek a 11 éves cucc már gagyi, másnak meg ritka kincs. Ha ilyeneket viszel ki a kuka mellé, inkább keress meg privátban! ;)

FID: Évente egy ha felbukkan ilyen-olyan állapotban.

RexMaximus: Nem fogom egyiket sem munkára bírni... :N

Üzlethelyiségből pár apróság eladó, lehetőleg egyben! Érdeklődni privátban!

(#6) #20655360


#20655360
(törölt tag)

Azért a 6800GT-ért anno csúnyaságokat is bevállaltam vna, csak hogy legyen egy. :D
Kár hogy Inno. Az egyik legtrágyább gyártó, ami megfordult a magyar piacon. Nekem 1 ilyen volt. Az 1 éves gari lejárta után 3 nappal megdöglött. (rózsaszín kockás lett a kép, Vram hiba, feltételezem)

(#7) matej013 válasza #20655360 (#6) üzenetére


matej013
(lelkes újonc)

Nekem egy 8600 GT-m volt Inno-ban. :) Egyik nap még tökéletesen működik, nyomatom rajta a Gridet, a másik nap reggelén pedig fekete képernyő.

Csudijó volt egyébként, mivel 2009-ben jutottam hozzá és ráadásul teljesen ingyen, ismerőstől. 1 évig üzemelt nálam. Csodás érzés volt, amikor elindult az Assassin's Creed és a Dead Space. :D

A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.

(#8) flymi válasza matej013 (#7) üzenetére


flymi
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen megérte akkor. A GF 8 szériából a 8600GT amúgy sem egy nagy durranás, de a PCI-E vonalon nekem elég sok minden kimaradt.

Na hát ezeket a kártyákat azért már nem járatnám meg nagyon. :N Néha bepattintanám, hogy kapjanak egy kis delejt, aztán mehetnének vissza csicsikálni. Mondjuk ha játékokkal nyúzni akarnék kártyát, akkor AGP vonalon valamilyen FX lenne, nem egy GT vagy Ultra.
De ugyanez vonatkozik a hűtőkre is. Szolgáltak eleget, most már nyugdíjazva vannak...

Üzlethelyiségből pár apróság eladó, lehetőleg egyben! Érdeklődni privátban!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.