2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Xk x252: Nagyot haraptam!

Írta: | Kulcsszavak: xk x252 . drón . quadcopter

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Lépem a fokokat felfelé, de most ez kifogott rajtam. Ez a gép mindig is tetszett, viszont a következő lépcsőfok az fpv repülés. Hát őőőő..... Jó szemüveget már korábban megvettem olcsón. A drón dögös és masszív a váza műanyaghoz képest. Mivel fehér minden kosz és karc meglátszik sajnos.

A fényei megfelelőek, viszont én hiányolom az Xk márkánál megszokott fenék ledet ami mutatja, ha merül. És ezt sajnos elég későn tudatja! Ez átkerült a hátsó karok aljára. Ami egyáltalán nem látszik. A motorok erősek a repülési idő körülbelül 8-10perc.

A távirányító a szokásos x7 ami tökéletes ebben a kategóriában! Plusz kapunk hozzá egy fpv monitort is, ami meglepően jó!

És itt jön a képbe a nagy harapás:

Gondoltam repülni tudok, a drónban van kamera, szemüveg is akad..... Hát a baj ott kezdődik, hogy ha nem látom a gépet akkor egyáltalán nincs magasságérzetem! Fent nincs gond, de én szeretnék a fák alatt repülni vagy bokrok között. Persze minden gyakorlás kérdése és a videókban nagyon könnyűnek tűnt! Hát nem az! Sokat kell még így repkedni, de fejlődöm.

További részletek a videóban:

Kapcsolódó videó:

Nagy képek: [link]

Facebook oldalam: Casemod FID Ide mindig jólesik egy Like!

Köszönöm, hogy elolvastad és megnézted. Ha tetszik amit csinálok kérlek iratkozz fel. Így látom, hogy van értelme. Youtube Csatornám

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.