2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Nokia 5800 Rövidke teszt,vélemények utólag

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az android-tól meg kelett válnom mivel autó jogsira teszek félre :DDD
jött egy olcsó alternatíva, ami jó, megbízható hosszú távon is. mellesleg szép.
így került hozzám egy Nokia 5800 XpressMusic Red színben

Külső,megjelenés, anyagminőség

a telefon megjelenése szerintem szép és érdekes. manapság nem sok 5800-át látni. Feltűnő az oldalt végigfutó piros csík benne ami szinte világít. a keret a kijelző körül napfényben bordó, árnyékosabb helyen már fekete (szerintem így a legszebb) . a hátlap gumírozott, nagyon kényelmes tapintású anyagból van, nem recseg, nem nyöszörög, nagyon a helyén van, benne a pálcával.

Bordó cuccos a kijelző körül.

az alábbi kép tanusítja jobb oldalt az érintőgombot ami nagyon hasznos mert több alkalmazásba lehet belépni, pl zene, böngésző galéria, egy gombnyomással. mellesleg világít. let' fuck :))

a dobozban találunk sok mindent, navis tartót, érintőháromszöget, fülest ami nem nagy szám, töltő, 8GB microSD, stb.. korrekt.

Szoftveres részről nem tudok sokat beszélni, stabil, gyors a képeknél kicsit lassú, de rendben van teljesen. megbízható, nem fagyott le még egyszersem. Játék nincs sok rá, de a kellő appok ami androidban is kelett erre is megvannak. :C
Van ingyenes navigációnk ami szerintem nagyon jó és használható :C
A szoftver rugalmas, sokkal könnyebb vele hívást indíatni mint pl egy droiddal. nagyon hasznosak a híváskezelő billenytűk. Sok mindent lehet kötni a nevekhez, stb. egyszerűen nagyon rugalmas.
kár hogy bukdosik a symbian. szerintem egy snapdragon s2-vel nagyon is jó gépeket lehetne csinálni, kapacitív kijelzővel stb azoknak akik szeretnek komolyabb gépet, de az egyszerűségre és kezelhetőségre hajaznak.
A kamera nagyon jó. 3,2MPX Carl Zeiss optikával dupla led vakuval, autó fókusszal. Nagyon szép képeket készít még sötétben is. szerintem : :C

Zenetéren is jól teljesít. stereo dupla hangszórója van és nagyon jól szól. amikor 3,5-ös jack-re csatlakoztatjuk , akkor felajánl több optimalizált verziót, pl TV-kimenet, hangfal stb..
.
beszélek kicsit a kijelzőről is. rezisztív. sokszor tud kényelmes lenni de írásnál nem jó, és görgetésre sem a legjobb, és picit pontatlan. de nem gáz.
az akkumlátor az bitang jó. nekem 2-3 napot megy el olyan használattal mint a droid. az ilyen használattal 1 napot ment el.
végül egy kép

Hozzászólások

(#1) Aweriot


Aweriot
(PH! kedvence)

Ez mitől is xpress music? ;]

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.