2020. április 8., szerda

Gyorskeresés

Üzletszabályzat

Írta: | Kulcsszavak: üzlet . üzletszabélyzat . csere . adás . vétel . adásvétel

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A mai nap megtanulhattam, hogy egy általam hirdetett termék már nem is az én tulajdonom, ha időpontot egyeztettem a megtekintésére egy fórumtárssal, és ha nem jegeltem, akkor sincs semmi jogom eladni bárki másnak (természetesen újonc volt).
Mivel soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy ~10percig ordíthat velem egy újonc a telefonban (jóanyám sajnos türelemre és jómodorra tanított, így nem tettem le) azért, mert nem tudta, mi hogy megy, ezért kénytelen vagyok egy egyszerű, alapvető dolgokkal fogalkozó kis szösszenetet írni, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mi hogyan működik, ha velem köt üzletet.

-------------------------------------------------

A termék

1, A hirdetéseim addig vannak a hardverapró-n, amíg el nem kelnek.

2, A termékeket jegelhetem, amennyiben ezt külön kéritek. Vannak kivételek, így minden esetben kérdezz, hogy jegelném-e neked.

3, Ha egy terméket nem jegeltem, vagy nem esett szó erről (azaz értelemszerűen nem jegeltem), akkor az viszi el a terméket, aki leghamarabb érte jön. Ha nem jegeltem, akkor ne várd el tőlem, hogy senkinek ne adjam el addig, amíg érte nem jössz.

4, A termékekről minden esetben teszek fel képeket, amelyek készítési dátuma megegyezik a hirdetés dátumával. Igény esetén természetes, hogy küldök további képeket, a tőlem telhető legjobb minőségben, és olyan szögekből fényképezve, amilyet kérsz.

5, A termékeket amiket árulok, vagy én is használtan veszem itt, a PH-n, vagy újonnan, boltban. Ha boltban vettem, akkor garancialevél jár hozzá. Ha itt, akkor ha az előző tulaj vállalt rá valamit, azt adom hozzá, de nem vállalok 3 napot, sem semmi hasonlót, hiszen ha nálad van a készülék, akkor bármit tehetsz vele, és utána 3 napon belül annak az eredményét számon kérheted rajtam (sajnos volt már rá példa)
Ettől függetlenül ha tudok, szívesen segítek.

6, A termékek, amiket hirdetek, minden esetben hibátlanok, amennyiben nem, a hirdetésben részletezem, hogy mi a gond velük, amennyiben lehetséges,(azaz ha a gond HW-es) fényképeket is mellékelek a hibáról.

-------------------------------------------------

Átvétel, egyeztetés

7, Csak személyes átvétel lehetséges, Budapesten. Semmi posta, semmi utánvét, vagy bármi hasonló. Ha személyesen megnézed, akkor tudod, hogy mit kapsz, van időd átnézni, látod, megtapogathatod, alaposan átnézheted és ez szerintem így korrekt. Ha vásárló vagyok, akkor is csak személyes átvétel érdekel, és legalább fél órát szánok a termék átnézésére.

8, Ha egyeztetünk egy időpontot, akkor ha közbejön valami, akkor korábban, előre jelzek, hogy el se kelljen indulnod. Telefonon, PH-n, ahogy csak tudok. Ha késel, és jelzed nekem, akkor megvárlak, ha nem jelzed, akkor 20 percet várok, utána tárgytalannak veszem a megegyezésünket, és nem üzletelek veled többet.

Ennyi lenne, mindenkitől, akinek ezek a dolgok triviálisak, ezúton is elnézést kérek, sajnos úgy látszik, szükséges a triviális dolgok tisztázása is. :R

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.