2020. június 7., vasárnap

Gyorskeresés

Mi volt az a dolog......

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mi volt az dolog amit nagyon megbántál,és most is rettenetesen mérges vagy magadra,hogy elszalasztottad a lehetőséget-pillanatot?
Mondom az enyémet.....Jött az iskolai keringő,amikor biztos voltam benne,hogy én ugyan nem táncolok addig a pillanatig,amíg meg nem tudtam,hogy kedvenc lánykámnak az évfolyamból még nincsen párja,és magányosan kóborolt a folyosón.....Na most köztünk már 2 éve volt valami,amiről mi magunk sem tudtuk,hogy mi volt az,de úgy tudtunk egymásra nézni,hogy azt leírni-szavakba önteni nem lehet,egymásra néztünk,és tudtuk,hogy szomorú-boldog,vagy csalódott a másik.Az pedig ürüm az örömben,hogy elég dekoratív volt,kb 170cm magas,én akkor kb 176-178cm voltam,gyönyörű enyhén göndör-hullámos barna haja,nem volt nagy melle,de cserébe formás kis lábai,szép feneke,és gyönyörű alakja,csodálatos ártatlan-szende arca volt.Egyszer úgy hozta a sors,hogy egyedül sétált a folyosón,mondom megkérdezem,hogy van-e jelölt,igent mond felkérésemre,akkor táncolok,ha nem akkor nem.Végül is félően mentem oda,nem jellemző rám,de fontos volt nekem,és féltem az elutasítástól,de hát ki nem? :) Szóval igent mondott,én nem tudom,hogy voltam-e életemben olyan boldog,mint akkor......Aztán jött a basztatás,hogy mégis táncolsz,illetve volt egy anyagi vonzata is a dolgoknak,ami akkor nem igazán fért volna bele,úgy,hogy hagytam a francba az egészet,mérges voltam magamra az egész miatt :W ,pedig még faszbukon írt,hogy nem akar mással táncolni,és ne lépjek vissza,már akkor tisztában voltam vele,hogy kit veszítek el,illetve milyen lehetőséget,annyi vigasztalt,hogy tudtam az év végével elköltözik a bivalybasznádra,és ha kitartott volna a kapcsolat addig,úgy is vége szakadt volna.... :(((,ha egyáltalán lehet vigasznak nevezni,jöttek újabb szerelmek,és írások,amit (szerintem) szintén elbaszarintottam,(lehet írok arról is,de más tészta),de ahhoz a lányhoz fogható nem lesz.
Nem rég találkoztam vele,valamiért visszajött,először nem akartam megismerni,de erőteljesen méregettük egymást,és beugrott ő a nagy Ő :D,ahogy egymás szemében néztünk,picit filmbe illő volt,de lehet nem sok minden változott,mindenesetre egy bocsánatkéréssel még tartozom,talán újra elkezdhetnénk beszélgetni,de nem hinném,hogy sokra mennék.... :(
Szóval kedves olvasó,ha neked is volt hasonló,akkor szívesen várom a te történetedet is,illetve szimplán a megjegyzéseket is. :K

Hozzászólások

(#1) FatalEror


FatalEror
(addikt)

Nyitó hsz.

HardCore is my LifeStyle

(#2) bbazs96


bbazs96
(csendes tag)

Nem egyszeri gondolatot öntöttél szavakba, kiváltképp, ha az én életemről van szó. Egyszerűen úgy érzem, hogy egy csalódás vagyok, hogy a döntéseim nem lehetnek jók, és hogy ahányszor nekifutok valaminek, falba ütközöm. Legalábbis az élet egyes - ingoványos - területein rendre elsüllyedek.

(#3) FatalEror válasza bbazs96 (#2) üzenetére


FatalEror
(addikt)

Én is éreztem,sokszor leírtam,hogy csomószor csak a pofonok jönnek,és a szarból kell fölállni,újra,és újra,és jó lenne megfutamodni,de ez van,ezt kell szeretni,és örülni annak,hogy van mit enni,és van tető a fejünk felett.És ez fontos,hogy értékeljük ezeket az apró dolgokat,mivel természetes,de amikor nincs,akkor jön rá az ember,hogy mekkora kincs is valójában. :) Az általad említett problémákat volt,hogy úgy próbáltam orvosolni,hogy jól lealjasodtam haverokkal,csak az baj,hogy még több hülyeséget csináltam.

HardCore is my LifeStyle

(#4) lapa válasza bbazs96 (#2) üzenetére


lapa
(veterán)

gondolj a dolog szép oldalára: amikor majd tényleges és lényeges gondokkal kell szembenézned, legalább lesz min romantikázni. addig meg ha elég sokszor leírod (ahogy látom úton-útfélen jól haladsz), a végén elhiszed és igazzá válik.

(#5) Heeken


Heeken
(tag)

Van nekem is ilyen történetem :-) viszont mar tul faradt vagyok de ha holnap is el meg a lehetoseg akkor matek irasbeli utan leirom :-)

(#6) total90


total90
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Szerintem minden embernek van olyan az életében, amit meg nem történté tenne, nekem is... de végül is ha azt nézem, lehet azok a dolgok is hozzátartoztak, hogy végül is eljussak egy olyan életre, amire vágytam. Ergo kellettek hibák, hogy tanuljak. Én ezt így fogom fel és megérte, elértem, amit akartam.
Persze célok vannak, mert azok mindig kellenek, de a fő cél az megvan.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#7) FatalEror válasza total90 (#6) üzenetére


FatalEror
(addikt)

Persze az ember hibázik,és ha nem hibázna,akkor tökéletes lenne,már pedig tökéletes ember nincsen szerintem.De mondjuk szokták mondani,hogy semmi sem történik ok nélkül,és minden rosszban van valami jó,csak a mostani történésekben sajnos nem igazán látom a jót,de ez van mindegy is,nem érdemes rajta rágódni.

HardCore is my LifeStyle

(#8) varga.tamas válasza total90 (#6) üzenetére


varga.tamas
(tag)

+1

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#9) total90 válasza FatalEror (#7) üzenetére


total90
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Majd ezután jön a jó ;)

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#10) FatalEror válasza total90 (#9) üzenetére


FatalEror
(addikt)

Reméljük!Azt mondják isten nem bottal ver.

HardCore is my LifeStyle

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.