2019. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Devastator quarter edition

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözlöm a nagyérdeműt!

Kezdjük az elején.Sajnos ez a bejegyzés,semmi érdekfeszítőt nem tartalmaz majd,mivel a szükség vitt rá a státuszfrissítésre.

Persze írhatnék a szétszedéséről,hogy milyen jó a fogása,és a szomszéd most épült fel a csípőprotézis műtétből...stb.

Ehelyett inkább leírnám a terveket,mi fog történni,hogy fog összeállni.Mi miért történik.
Kezdjük az elején.A címben azért szerepel quarter (negyed) mivel az egérnek a fele sem lesz felhasználva a modnál.A ház kuka,lehet az oldalsó,és a dpi állító gomboktól is könnyes búcsút veszünk.A nyákon lévő ledek v midenképp kiforrasztásra kerülnek,hog lesz-e helyette más,még én sem tudom,ha igen,akkor azok hidegfehér darabok lesznek.Úgy tervezem,hogy a ház szerepét egy darab alu laposrúdból lenne,oldalakat nélkülözve,a nyák füst plexi takarásában lenne,szeretném ha az egész letisztult minimalista stílusú lenne.

Mai nap azzal próbálkoztam,hogy elkészítsem a hajlító sablonomat,ami köré majd a laposrudat formálhatom.Igen csak próbálkoztam.De jöjjenek a képek.

A formatervet 5cm vastag anyagra skicceltem fel.

Aztán nem tetszett......gondoltam vágok még egyet..... (felső darab)

Hát ettől sem estem hasra......gondoltam alakítók az elsőn....

Hát még mindig nem az igazi.....Vágjunk még egyet...Van még 3db 4m-s szál ebből az anyagból....egyszer csak sikerül... (bal oldali)

Hát megint nem jött össze.....mivel az egyikben láttam egy minimális fantáziát,és mivel roppant mód unatkoztam,gondoltam vágok még egyet,és a kettőt összefogva más képet ad,picit a profilon is lehet alakítani....Az összefogatást tiplivel gondoltam kivitelezni.

Le kéne már takarítani a fúrógépet...

Tiplik a helyükön...

Kis utómunka után,hát ettől sem vagyok elájulva...Nem rossz,de a jótól is nagyon messze van....Ez sem az amit keresek....Szóval holnap back to the worshop

De a mai nap sem telt haszontalanul,aprítottam egy is gyújtóst télire.....kicsivel több mint a felesleges,és valamivel kevesebb a haszontalannál...

Szóval most sehol sem tartok,de remélem nem sokáig marad fenn az állapot.Végül is legyünk pozitívak,ma megcsináltam azokat verziókat,amik nem lesznek.

Hozzászólások

(#1) csabi112


csabi112
(Modder)

A tervek nagyon jók! Tudom, nem egyszerű a kivitelezés, de remélem megoldod.

“Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság.”

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.