2020. június 4., csütörtök

Gyorskeresés

Heroes of the Storm: Raynor talent build guide

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . Blizzard . MOBA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

Raynor

Raynor az egyik legegyszerűbb karakter a játékban, nem véletlen, hogy a Tutorial-ban is vele találkozhatunk. Az ára is kedvező, ennek ellenére egy jó kis ranged assassin-ról van szó, aki főleg level 13 után kellemetlen meglepetéseket tud okozni. Egyszerűségét az adja, hogy a 3 basic képességéből 1 automatikus (hacsak nem talentolunk rá külön), 1 area buff, és csak 1 skill shotja van, a sebzése nagy részét az auto attack adja. Gond esetén a self heal magától aktiválódik, és az ultijaival sem nagyon kell célozni. Gyengesége, hogy a mozgékonysága nem túl nagy, de a talentjeivel ezen segíthet valamelyest.

Level 1: A Give Me More! a self healt növeli 30%-ról 45%-ra, és mivel az idő nem változik, így gyorsabb is a heal. A legtöbben ezt választják, főleg egy healer nélküli csapatba. A Demolitionist, Scouting Drone és a Bribe főleg support talentek, így a másik fő választás a Seasoned Marksman, ami late game-re még erősebbé teszi Raynort, de csak akkor éri meg ezt választani, ha van, aki életben tartson / stunolja az ellenfeleket.

Level 4: Az Advanced Optics segít abban, hogy a nem túl nagy mozgékonyság miatt távolabbról osszuk az áldást, a Vampiric Assault segít a lane-en maradni és push-olni, de a pvp-ben kevés a healje, a Focused Attack egy kis dps buff, de még Inspire alatt sem elég nagy az attack speed, hogy ez szignifikáns legyen, a Quick Fingers is főleg pve talent, amire nincs igazán szükségünk.

Level 7: 2 jó, 1 közepes és 1 rossz talent vár itt ránk. A Searing Attacks minden auto attack hősnek jól jön, így itt is nyugodtan választható, a Revolution Overdrive főleg team fightokban jön jól, hogy a kis mozgékonyságon javít. A Fight or Flight főleg az Activated Rush-sal együtt kihúzhat a csávából, a gond ezekkel, hogy mindkét tier-en van jobb talent, amiről kár lemondani miattuk. A Heavy Ammo csak meneküléskor tud igazán jól jönni, egyébként csak az ellenfelet menti meg a haláltól.

Level 10: A Hyperion random és nem túl nagy dmg-t oszt ki, csak akkor jön jól, ha kis hp-val rendelkező ellenfeleket akarunk kizárni a harcból, így csak akkor érdemes választani ha a team-ünk aoe stun + aoe dmg orientált, bár akkor meg nem feltétlenül Raynor kell a csapatba. A Raynor's Raiders viszont egy jó kis ulti, akár halálunk után is meg tudja bosszulni a gyilkosunkat.

Level 13: A Giant Killer is mindig jól jön az AA hősöknek, főleg nagy HP-val rendelkező ellenfelek ellen hatásos. A The Art of War akár jó is lehetne (főleg Executioner-rel együtt), a gond vele, hogy nem szeretnénk ellenfeleket a közelünkben látni, így ha távolról lövöldözünk, akkor semmi haszna nincs. Az Activated Rush főleg support nélküli csapatban jöhet jól, hiszen a heal mellett a következő heal CD-jét is csökkenti. A Spell Shield akkor kell, ha sokat halunk Ability hősöktől (Nova, Falstad, stb).

Level 16: Az Executioner csak akkor jó, ha van a csapatban elég lassítás, a Berserk növeli a burst dps-ünket, így választható, ha erre van szükségünk, a Cluster Round nagyon szituációs, nem igazán éri meg, a Bullseye viszont nagyon jól jön, az 1 sec stun segít egy csomó ulti megszakításában.

Level 20: A legtöbb assassin a Bolt of the Storm-ot választja, nem véletlenül, sok haláltól tud megmenteni. A Fury of the Storm akár jó is lehet, de csak akkor, ha nincs szükségünk a teleportra, a Battle Hyperion teljesen fölösleges, míg a Hel's Angels egy jó talent, de ez is csak akkor választható, ha nincs szükségünk a Bolt-ra.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.