2020. május 25., hétfő

Gyorskeresés

Heroes of the Storm: Li Li talent build guide

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . Blizzard . MOBA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

Li Li heal

Li Li talán még Raynor-nál is egyszerűbb hős: a fő skillje a Healing Brew (Q) automatikusan a legjobban sérült társunkat (vagy magunkat) gyógyítja, a Blinding Wind (E) is automatikusan megtalálja a közelben lévő hősöket, a Cloud Serpent-tel (W) pedig 10 secenként 1x kell "célozni". A két ulti szintén teljesen automatikus, tehát leginkább csak a helyezkedésre és a Q-ra, illetve időnként az R-re kell rátenyerelni. (A helyezkedés különösen fontos, különben nem azt healeljük, akit kellene!) Persze 1-2 talenttel hozhatunk néhány új képességet, de ettől a bonyolultság nem sokat nő.

Level 1: Li Li-vel spammelni kell a healt, így érdemes a mana regent felgyúrni, hogy ne legyen gond vele Team Fightokban. A Pro Toss és Timeless Creature inkább csak kényelmi talentek, míg a Gale Force bár szép dps buff, de ez nem a mi feladatunk.

Level 4: A Healing Ward mindig választható egy support karakter esetén, a Mending Serpent segít egy kis irányított Hot-ot rakni valakire (tehát nem csak azt tudjuk healelni, aki a legkisebb hp-n van körülöttünk), Lingering Blind a bejövő dmg-t csökkenti minimálisan, míg a Max Vortex egyrészt ugyanerre jó, de a fő ereje a Level 13-as Surging Winds talenttel együtt adott 20% Ability Power.

Level 7: A Lightning Serpent egy kis dps buff, ami nem egy support feladata, a Pitch Perfect-re nincs szükségünk, ha a Conjurer's Pursuit-ot választottuk korábban, a The Good Stuff a Brew-nak ad egy +30%-os Hot-ot, így innen ez az egyik fő választás, de mivel gyakran Li Li az egyik fő célpont Team Fight esetén, így a Shake It Off választása gyakran életet menthet.

Level 10: A Jug of 1,000 Cups a fő választás innen, ha mi vagyunk az egyetlen support a csapatban, viszont vigyázni kell, hogy azután toljuk csak el, ha az ellenféltől kimentek a stun-ok vagy nem vagyunk range-ben. A Water Dragon szerintem csak 2 supportos felállásban választható.

Level 13: A már emlegetett Surging Winds által adott 20% Ability Power mindennél jobb itt, bár van még néhány választható talent, ha nem csak a heal-re szeretnénk talentelni. A Hindering Winds lassítása több Executioner talenttel rendelkező csapattárs esetén jó kis dps buff-ot jelent, a Shrink Ray minden assassin ellen hatásos, míg az Elusive Fleet segít elmenekülni a ránk vadászók elöl.

Level 16: A Safety Sprint nem éri meg az 1 pontot, Serpent Sidekick csak a 2 supportos felállás esetén jöhet szóba, a Herbal Cleanse az erős cc-vel rendelkező ellenfelek esetén megfontolandó, míg a Two for One egy jelentős hps buff, de a megnövekedett CD sajnos visszaüthet, és ezen csak a Kung Fu Hustle segíthet.

Level 20: A Jug of 1,000,000 Cups csak akkor választható, ha az ellenfél nem tudja szakítani az ultinkat, a Storm Shield főleg az aoe stun + dps csapatok ellen hatásos, a Double Dragon jó választás, ha Level 10-en a Water Dragont választottuk, a Bolt of the Storm főleg assassin talent, de ha vadásznak ránk, akkor jó szolgálatot tehet, míg a Kung Fu Hustle bár kicsit szituációsnak tűnhet, de ha tudjuk "menedzselni" a bekapott sebzésünket, akkor olyan heal gépekké válunk vele, amit nem lehet túl dps-elni.

Hozzászólások

(#1) adrian360


adrian360
(őstag)

[link]

Én ezt találtam ki hozzá, és egész jól működött, nem csak mint healer, hanem közepes sebzőként is ott vagyunk a pályán, úgy hogy az E-t feltápoljuk, plusz a venom. a Q, és R healel így is rengeteget a tapasztalataim alapján.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.