2020. június 4., csütörtök

Gyorskeresés

Heroes of the Storm: Illidan talent build guide

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . Blizzard . MOBA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

Illidan

Illidan az új metában elég népszerű hőssé vált, így 4.000 goldos árával mindenképp a jobb ár / érték arányú hősök közé tartozik. Az alábbi guide a legnépszerűbb buildet mutatja be vele kapcsolatban, de természetesen léteznek más életképes buildek is.
Illidanról nem árt tudni, hogy nagyon könnyen ölhető főleg a játék kezdeti szakaszában, igazán a late game team fightjaiban hatékony legalább 1, de inkább 2 supporttal a csapatban, így solo queue-ra nem feltétlenül alkalmas.

Level 1: Bár Illidan auto attack hős nem árt néhány dmg talentet beáldozni a túlélése érdekében, hiszen a halott hős 0 dps-t tol. Így bár a Seasoned Marksman és a Battered Assault szép dmg buffot jelent, mégis a Shadow Shield az ajánlott választás innen.

Level 4: Az előzőek alapján a Thirsting Blade lenne a logikus választás, viszont nincs szükség kettő túlélő talentre az első 2 szintről, így ezt leginkább akkor válasszuk, ha Level 1-en az SM-re esett a választásunk. A Marked for Death papíron jónak tűnik, de a Dive CD-re történő használata dmg kiesést okoz. A Fel Reach-re általában nincs szükség, így az Immolation a legjobb választás innen.

Level 7: Ezen a szinten több jó választás is van, a First Aid főleg akkor hasznos, ha Level 10-en a Metamorphosis-t fogjuk választani, hiszen ez a talent a HP növekedéssel egyre jobbá válik. Ha jó healereink vannak, akkor a Thrill of Battle is választható, illetve 1 jó healerrel is megfontolható, hiszen a CD csökkentés miatt az Evasion szinte folyamatosan fenn tud lenni ezalatt a 8 sec alatt. A Rapid Chase-re általában nincs szükség, a Follow Through a sok kis AA dmg miatt kevés dps növekedést jelent, a Reflexive Blocknál pedig jobb mint a FA mind a ToB.

Level 10: A Hunt egy nagyon jó talent, főleg 1v1 szituációkra, de a Metamorhosis a legtöbb esetben még jobb főleg TF szituációkban, amire Level 10 után elég sokszor kerül sor. Plusz hp, nagyobb dmg, és egy aoe dmg, valamint jól szinergizál a First Aid és Evasion képességekkel.

Level 13: Az egyik legnehezebb tier, hiszen dönteni kell a dmg (Giant Killer) és a túlélés között (Sixth Sense). A Lunge, Friend or Foe és Unbound is jó talentek, de nem adnak annyit, mint az első kettő.

Level 16: A sztenderd választás a BfB innen, mínusz hp az ellenfélnek, plusz hp neked, és még lassít is, ennél több nem is kell. A Second Sweep szintén szép dps buff, és a mozgékonyságot is növeli, de a BfB összességében jobbnak tűnik. A Hunter's Onslaught a kis ability dmg miatt nem jó, viszont a Stoneskin megfontolható, hiszen a Metamorphosis + First Aid mellett ezt is használva elég szép hp pool tud összegyűlni.

Level 20: A Bolt a legelterjedtebb Assassin választás, viszont Illidan esetén megfontolható, hogy ne ezt válasszuk. A Nowhere to Hide általában már nem sokat jelent Level 20 után, hiszen a csapat ekkor már együtt mozog. A Demonic Form segít a CC trainből szabadulni, míg a Nexus Blades egy szép dmg buff mellett még inkább nehézzé teszi a menekülést Illidan elől.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.