2019. július 18., csütörtök

Gyorskeresés

Heroes of the Storm: Brightwing talent build guide

Írta: | Kulcsszavak: Heroes of the Storm . HotS . Blizzard . MOBA

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A bejegyzés nem frissül, itt vannak a friss buildek!

Brightwing

Brightwing az egyik legjobb support a játékban, ennek oka, hogy bárhol feltűnhet a térképen, ahol segítségre szorul egy csapattárs, ranged, tehát a dmg-be is be tud segíteni, amit tovább erősít, hogy a healje nagy részét passzívan adja le, így van ideje mással is foglalkozni. Emellett jó cc képességekkel rendelkezik (Polymorph, amiből level 13-tól kettőt is el tud lőni, illetve Emerald Wind), és még menekülési képességei is a jobbak között vannak. Cserébe nem igazán van burst healje, még a Blink Heal-lel sem.
Talenteket tekintve nagyon sok választási lehetőség van, nincs olyan tier, ahol csak egy használható talent lenne, így választáskor mindig érdemes megnézni a saját és ellenfél team-et, és ez alapján kell dönteni.

Level 1: A Bribe mindig jó választás egy support karakternek - ha már dmg-vel kevésbé tudja a csapatot segíteni, akkor legalább a Mercenary-k megölésében tud jeleskedni, bár Mines-on kevésbé értékes. A Shield Dust az amúgy is jó Pixie Dust-ot buffolja, de véleményem szerint nem eléggé, csak akkor érdemes választani ha sok auto attack ellenfél van (pl Raynor, Valla). A Scouting Drone-t én sosem választom, bár az információ segít a harcban, de könnyen kiiktatható, míg az Arcane Precision csak akkor jó, ha full dps-re szeretnénk menni.

Level 4: Az Anti-magic Powder szintén a Pixie Dust-ot buffolja, és bár burst healje nincs Brightwing-nek, de legalább a burst dmg csökkentésére van vele eszköze, viszont én az 1 stacket itt is kevésnek tartom, mint a Shield Dust-nál. A Protective Shiled tekinthető burst heal-nek, persze csak ha nem idő előtt tesszük rá valakire. Az Envenom érdekes választás, az biztos, hogy kevesen számítanak rá, és vele bizony könnyen el lehet kapni 1-2 gyengébb hp-val rendelkező hőst, főleg a játék elején. A Promote a nerf óta nekem nem tetszik, de supportként nem hiba ezt választani.

Level 7: A Cleanse segíthet sok cc-vel rendelkező csapat ellen, a Calldown: Mule sérült épületek javítására használható, de szerintem a két fő talent a Soothing Mist-ünket buffoló talent ezen a szinten. A Regenerative Rains elhúzódó team fightokban lehet jó, főleg level 13 után (Rewind), viszont a Gust of Healing a burst heal hiányát segít kicsit ellensúlyozni, így én jobban szeretem.

Level 10: A standard választás itt az Emerald Wind, egyrészt segít a dmg-ben, másrészt segítségével megmenthetjük bajban lévő társunkat, harmadrészt elszeparálhatunk vele az ellenféltől 1-2 játékost a csapattársaitól. A Blink Heal is jó lehet bizonyos szituációkban, bár a heal mennyisége bőven elmarad Uther Holy Light-jától is, nem is beszélve Rehgar Ancestral Healing-jétől, viszont nagy baj vele, hogy minket is ráteleportál a bajban lévő társunkra, így mi is bajba kerülhetünk. (Persze, a második stack-kel kiteleportálhatunk, de ha bekerülünk közben valamilyen cc-be, akkor már nem tudunk vele kiugrani onnan).

Level 13: A Sticky Flare 3 másodperces lassítása jó szolgálatot tehet, de ennél még jobb, ha kétszer el tudjuk lőni a Polymorph-ot rövid időn belül, így a Rewind az egyik fő választás innen. A Sprint segít a menekülésben, bár erre részben a Pixie Dust is képes. Az Ice Block sokszor csak arra elég, hogy 3 másodperccel később haljunk, főleg ha időközben messzebb szorították mellőlünk a társakat. A Phase Shield akkor lehet jó, ha egy bajban lévő társunkra teleportálunk egy HS után, de ez eléggé szituáció függő.

Level 16: A Critterize és a Sticky Powder segít a legnagyobb gondot okozó hősök kiiktatásában, talán az első kicsit hatékonyabban. A Stoneskin a kevés hp miatt nem ajánlott, míg a Hardened Focus a Rewind miatt nem létszükséglet. (Alternatív build javaslat: Regenerative Rains, Rewind, Hardenes Focus - ha hagyják, akkor 4-5 Polymorphot ki lehet vele osztani ~20 sec alatt, és közben elég intenzív csapat heal is megy passzívan.)

Level 20: Bármelyik talent jó, a meccs alakulásától függ, hogy melyiket érdemes választani. A Bolt of the Storm segít elmenekülni a rázós szituációkból, a Storm Shield a nagyobb aoe szitációkban lehet életmentő, az Ysera's Blessing a heal képességeinket növeli, míg a Continuous Winds a cc képességeinket tágítja.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.