2019. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Félig okos és jól is néz ki. Mi az? - R Λ Z Ξ R Nabu Watch

Írta: | Kulcsszavak: Razer Nabu Watch . razer

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Volt szerencsém és kijutottam végre a tengerpartra, na nem olyan messzire, de tengerpartra.

Pont előtte kaptam meg a Razer okosóráját a Nabu Watchot tesztre, így két hétre magamhoz vételeztem, pontosabban a csuklómra.

A Razert mint márkát szerintem senkinek sem kell bemutatni azt viszont lehet kevesen tudják, hogy az okos eszközök világába is betörtek az okos karpereceikkel és a nemrégiben jött órájukkal.

Most nem szeretnék egy brutál tesztet írni, de nagyjából leírom mit tud és mire kell számítani tőle.

Az óra leginkább a G-Shock órára hasonlít mind megjelenésben mind méretben.

Az első ami az órára vonzza a tekintetet az a zöld festés a gombok körül, amolyan razeres zöld.

A kijelző felett egy szépen kiemelt részen halvány logó található a kijelző alatt pedig a fő gomb. A bal és a jobb oldalra került két-két gomb, amikkel a beállításokba és a stopper vezérlésébe navigálhatunk. A másik két gomb a világítás bekapcsolására és az éppen módosított beállítás elfogadására, illetve a stopper elindítására-megállítására szolgál.

Nézzük az okos részt ami a lényeg lenne.

Az óra Bluetooth kapcsolattal láncolja magát a telefonunkhoz, legyen az Apple gyártmány vagy robot.
Magát az applikációt nemes egyszerűséggel Nabunak nevezte el a gyártó. Első belépéskor az órát kell csatlakoztatni majd, meg kell adni a testsúlyunkat, magasságunkat a nemi hovatartozásunkat, meg talán az életkorunkat, bár ki tudja.
Beállíthatjuk még azt, hogy jobb avagy bal csuklónkon hordjuk a készüléket.

Az okos kijelző az óra alatt található és információ kijelzésnél világit. Ez az egység egy akkuról megy, amit egy órás töltéssel, 1 hétre elegendő energiával láthatunk el.

Ezen a kijelzőn (ha beállítjuk az appban) jelennek meg a közösségi alkalmazások értesítései(most nem sorolom fel őket) a hívás kijelzés, sms kijelzés és a mozgással kapcsolatos eredmények, mint kalória, megtett méter, lépésszám és hogy mennyit futottunk.
Ezek a teszt időszak alatt folyamatosan záporoztak és tök jó, hogy azon a kijelzőn teljesen jól olvashatóan megjeleníti az üzeneteket is. Magukat az információkat a középen elhelyezett gombbal lehet előhívni és nyomogatással végig pörgetni.

Ha egy előre beállított célt elérünk valamelyik opcióban, akkor egy kupát mutat tűzijátékkal megspékelve. Igen azon a mini kis kijelzőn.

Azt, hogy az óra gamer lenne, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, ahogyan azt sem, hogy megéri e az árát. Ha RAZER fan vagy akkor neked biztosan. Egyébként 5 méterig vízálló és a tengert is jól bírta.

Ha kíváncsi vagy a részletekre itt a videó amit jómagam teljes erőbedobással készítettem el.

Egyébként köszönöm, hogy megtiszteltél és elolvastad a rövid összefoglalómat a Razer Nabu Watchról! :)

Hozzászólások

(#1) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

Kicsit emlékeztet a 90-es években menő Casio G-shock utángyártott kínai változataira, csak azoknál is egy kicsit bumfordibbnak és rondábbnak tűnik. Nekem valami ilyesmim volt gyerekként. Majd leesett tőle a kezem akkora volt, de nagyon keménynek éreztem magam mert 200 méterig vízálló.

(#2) erkxt válasza Kisgépkezelő (#1) üzenetére


erkxt
(tag)
LOGOUT blog

Ilyenem volt nekem is. :D csak S volt a gombon.

customtech.hu Tesztek, hírek, bemutatók

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.