2023. február 5., vasárnap

Gyorskeresés

Egy Sennheiser HD 4.40 BT fejhallgató..

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Kicsit nehéz így az elején elkezdeni, de valahol el kell..ezt is.

A problémám az az volt, hogy a régi fül hallgatom megadta magát, kábelszakadása van, és szerettem volna helyette egy újat. Itt gondolkodtam el azon, tulajdon képen fül vagy fej hallgatót szeretnék. A füll hallgatóval nekem az volt a bajom, hogy mindig kicsúszott a fülemből, állandóan igazgatni kellet. Hiába cseréltem ki a gumikat, vagy kicsi volt, vagy nem ment bele a fülembe. Nah akkor inkább legyen fejhallgató, de abból is melyik, milyen? :F

Igaz van a fórumnak egy Vezeték nélküli fejhallgatók, meg egy Vezetékes FEJhallgatók topikja. Nem kellet mást tennem mint eldöntenem milyen fülest szeretnék. Mivel nem nagyon szerettem volna vezetékest, így az hamar kieset, maradt a vezeték nélküliek topikja. Nem egy pörgős hely, de gondoltam be próbálkozok a szakiknál.. :DDD

Nem kellet sok és kaptam is az ajánlást, mégpedig a Címben is szereplő Sennheiser HD 4.40 BT-t!

Meg is tetszett, így egy kicsit láthatatlanban de berendeltem. A márkával nem volt gondom, már ismertem..

Remek helyen jutottam hozzá, akciós is volt, és ami még tetszett, nagyon hamar ki is hozták.
Nem bírtam magammal, nagyon hamar kiszedtem, és már raktam is fel a töltőre tölteni, hogy minél előbb használni is tudjam.

Addig még töltötte, megnéztem a hozzá adott papírokat. Abban leírták, hogy kb 2 óra alatt teljesen feltölti, valamint jelzi is, hogy feltöltötte. Addig még tölti a fejhallgatót pirosan világit, majd kéken kezd el villogni az utolsó 5 percben, aztán elalszik a led. Nagyjából be is tartotta a 2 órás töltési időt. A kézikönyvből az is kiderül, hogy nem csak hálózatról tudjuk feltölteni hanem laptopról, és szivargyújtóról is. Bár már lassan mindent lehet ezekről tölteni, de a gyengébbek kedvéért gondoltam leírom.. ;]

És akkor tegyük nagyon hamar fel, kapcsoljuk be, szinkronizáljuk a telefonunkkal, és máris düböröghet a zene rajta.
De még hogy :Y :Y El sem akartam hinni hogy szól.. Van mély, közép és magas is benne, de természetesen ezek mind ízlések és pofonok kérdése ki mennyire szereti ezek arányát hallani. Erre sem lehet panaszom, van egy app-ja amit le lehet tölteni, és egy equalizert tartalmazó progit kapunk. A többit már itt mindenkinek a saját képzelő erejére bízom, mit és meddig lehet vele elmenni szabályzás téren.

Maga a készülék egyébként nálam kb olyan 30 órás üzemet produkált folyamatos zene hallgatásban, de ha véletlenül menet közben nem tudnánk feltölteni, nincsen gond, van hozzá jack-jack kábelünk, össze kötjük a készülékeket és máris mehet tovább a fülorgia. Amúgy a telefonunk kijelzi a Bluetooth ikon mellet a töltöttségi színtett, valamint egy női hang is figyelmeztet az alacsony akkumlátorunk feszültség értékére a "LOW POWER" szöveggel. Persze ezen idő alatt volt közte beszélgetés is, nem csak zene hallgatás. Ez amúgy meg a másik meglepetése volt, hogy szépen és tisztán hallottak a vonal másik végén úgy, hogy nem is kellet nagyon kiabálnom.

A szinkronizálásról még annyit had áruljak el így a vége felé, több készülékkel is szinkronizáltam, simán csatlakozott ahhoz amihez csatlakoztattam, de úgy, hogy egyszerre 2 db-ot is használt. A számítógépemen ment a zene, majd jött egy hívás a telefonra, felvettem és beszéltem rajta.

Így a végére összegezve, nagyon de nagyon elégedett vagyok ezzel a "kis" fejhallgatómmal és bátran tudom, merem én is ajánlani mindenkinek!

Az ajánlásért pedig köszönet haris-nak! :R
Hivatalos oldala
User Manual/Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

(#1) LeadZeppelin


LeadZeppelin
tag

Én is ilyenre újítottam be karácsonyra, úgyszintén meg vagyok elégedve vele. Személyesne rockhoz le kell kicsit laposítsam a hangzást (Pink Floyd, Dire Straits kaliberű klasszikusabbra), de a modernebb zenéket nagyon adja. Főleg hogyha van egy jó hangkártya, kábelen is elképesztően szól, s még akár jobban hangosabban is mint BT-n.
Részemről nagyon megérte az árát

(#2) Enter65 válasza LeadZeppelin (#1) üzenetére


Enter65
senior tag

Ennek örülök! :R

(#3) flashpointer


flashpointer
őstag

A cimben a "fejhalgato" ket l : q

(#4) Mike0088 válasza flashpointer (#3) üzenetére


Mike0088
újonc

Engem az érdekelne magas tartományban, hogy szuperál a szerkezet? Alapjában véve rockot és metalt hallgatok, de nagyon szeretem a régi pop és dance slágereket ahol női énekhangok dominál nak.

(#5) szebe válasza flashpointer (#3) üzenetére


szebe
őstag

-

[ Szerkesztve ]

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#6) Gnor27


Gnor27
csendes tag

A 32mm -es mágnesek kissé aggasztanak. A Creative fülesemben 50mm-esek vannak és az állatul szól, de a Sennheiser Urbanite ami még van nekem kicsit vérszegényebb hozzá képest.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.