2022. augusztus 10., szerda

Gyorskeresés

LG 43 LF5400

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, akinek feltűnt mostanában ez a tv.
Az ára méretéhez mérten igazán kellemes, és akadnak olyanok, akik nem feltétlenül érzik szükségét az okos tévék szolgáltatás kavalkádjainak.

Nekik egy érdekes választás lehet ez a tv. Én nem csalódtam a megvásárlásában, bár bevallom a netszerte fellelhető ellentmondásos specifikációk, vagy éppen a hiányos infok miatt azért izgultam, hogy milyen is lesz élőben.
Olvastam itt is a tesztet a Logouton, és az már biztatóan hangzott.

Tehát ami így pár óra után a specifikációkhoz képest más:
-van scart csatlakozó a tv-n.
-a média lejátszója a ph!-s médiajátszó tesztanyagok közül kizárólag a killa sample-t nem játszotta le, a többivel tökéletesen elboldogult.

Most éppen nyúzásban van, így bármi adódik közben, azzal kiegészítem az észrevételeimet.

1 nap után: a kép képernyő meglehetősen hűen tükrözi vissza a fényforrások képét, lámba mellett tévézők hátrányban vannak.
a médialejátszóm úgy tűnik elfelejthető lett, lévén a tv mindent lejátszik, amit eddig egy Syvio mini hd-n néztem, és valóban zokszó nélkül kezeli az usb3-as külső hdd-be bújtatott hdd-t, az usb3 és usb2 pendrive-okat is.

Külföldi felhasználói teszteken többször olvastam, hogy a hangerő nem túl acélos. Nos, én ennek semmi nyomát nem látom (illetve hallom). Egy 25 nm-es nappaliban foglal helyet, és inkább lehalkítani szoktam, mint felhangosítani, mert egyáltalán nem halk még alacsony hangerő mellett sem.

Az állvány stabilan tartja és így könnyebb az usb ki-be, no meg a csatlakozókhoz való hozzáférés, mintha felraktam volna a falra a korábbi tv konzoljára.

Film lejátszásnál eddig egyetlen hibát észleltem: egy mozifilmnél a hang egyszer csak elcsúszott a képhez képest. Eddig egyedi a jelenség, ha észlelek még ilyet, jelzem.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.