Gondoltam ''dobok a lovaknak”, valamit és elkészítek magamnak egy fenséges vacsorát. Választásom a császármorzsára irányult, mert könnyű elkészíteni, de mégis laktató. Nos szépen előkészítettem a hozzávalókat, ám egy érdekes dologra lettem figyelmes. A tojásnak késleltetése volt. Megpörgettem, és lassan elkezdett pörögni, és utána gyorsult be. Videó:[link]
Ezt a földönkívűli erők által befolyásolt tojást választottam mennyei étkem alapanyagául.
A végeredmény:[link]
Annyira jó volt a tojás, hogy még oda is égettem egy nagyon picit.
Újabb kérdés a világ nagy kérdései közé.
Elmesélem, szerintem miért történt olyan furcsa dolog azzal a tojással
A tojás belsejében van ugye a sárgája, meg a fehérje. Utóbbi veszi körbe az előbbit. Amikor megpörgetted, a belső részében a két sűrűségű anyag is forgott, de a sűrűségük miatt lassabban, és valószínűleg később kisodródott a sárgája a tojás széle felé, így a tojás nagyobb lendületet kapott, és jobban forogni kezdett.
Húh, hát nem vagyok egy fizikus, de talán nem mondtam hülyeséget
[Szerkesztve]