2019. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Need help!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A helyzet a következő. Osztálytársam megkért hogy próbáljak ki egy kártyát a gépemben egy nVidia Gigabyte 8400GS-t. Elsőre nem adott képet, majd újraindulás után igen.

Indítás után a Win7 leszedte magának a szükséges drivert, majd újraindítást kért. Ezután minden rendben ment.

Majd a 6850-et visszatettem, de nem adott képet. Mindent visszadugtam, becsavaroztam.

Visszatettem a 8400GS-t azzal simán megy, de szeretném a 6850-et használni. :D

Szóval akinek van ötlete szívesen veszem. :R

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

Egy szükséges up. :B

Asszem mindenféleképpen!

(#2) macimeister


macimeister
(fanatikus tag)

vga nélkül indítás aztán betolni a régi vga d?

(#3) EczkE válasza macimeister (#2) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Ezt konkréten hogyan kéne véghez vinnem? :D

Asszem mindenféleképpen!

(#4) Mr X válasza EczkE (#3) üzenetére


Mr X
(PH! kedvence)

Bekapcsolod egyszer úgy a gépet, hogy nincs benne vga. Aztán kikapcs, megint bele a vga, bekapcs.

(#5) macimeister válasza Mr X (#4) üzenetére


macimeister
(fanatikus tag)

Így

(#6) sz4blya


sz4blya
(lelkes újonc)

windows csökkentett módban indít, nv driver le, ati driver fel, kikapcs, 6850 betol, bekapcs, működik

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#7) Mr X válasza sz4blya (#6) üzenetére


Mr X
(PH! kedvence)

Ha boot-kor nem ad képet, annak semmi köze a win driverhez.

Nekem is volt ilyen alaplapom, alkatrész csere után párszor indítva nem adott képet. Aztán egyszercsak igen, és onnantól egy újabb cseréig jó volt. Szóval ez tippre alaplap-hiba.

(#8) EczkE válasza Mr X (#4) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Így nem lett jó. :(

Asszem mindenféleképpen!

(#9) Mr X válasza EczkE (#8) üzenetére


Mr X
(PH! kedvence)

Ahogy én szoktam ilyenkor:

kivesz ram, vga, hdd lehúz. Ha van alaplapi hangszóród, hallgatod a pittyegést. Most több hosszú sípolás lesz. Ha ez megvan, ram vissza. Most egy hosszú és több rövid pitty lesz. Vga vissza. Most elvileg van kép. Ezután hdd vissza.

Ha van alaplapi hangszóró, de nincs pittyegés, akkor nem indul a boot folyamat. Adj neki egy bios resetet.

(#10) darál0w


darál0w
(Jómunkásember)

bios reset volt már?

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.