2019. június 17., hétfő

Gyorskeresés

A Tesó Kódex - 1. cikkely

Írta: | Kulcsszavak: A . Tesó . kódex . Barney . Stinson . Így . jártam . anyátokkal . How . I . Met . Your . Mother

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. cikkely

Sosem a nő a fő.

A kötelék két férfi között erősebb, mint a kötelék egy nő és egy férfi között, mert átlagban véve a férfiak erősebbek, mint a nők. Ez nem más, mint színtiszta tudomány.

Tudtad, hogy...

Az Első Cikkely genezise egészen magáig a Genezisig nyúlik vissza? Nem, nem Genesis, a Peter Gabriel/ Phil Collins-féle popjelenség, hanem a Genezis, mint a Bibliában a Teremtés könyve. A holt-tengeri tekercsek felfedezésekor ugyan is napvilágra került egy régóta elveszettnek hitt passzusa, amely beszámol a Kódex legelső megszegéséről.

Barnabás könyve 1:1

És a kert adott vala mindent, mit ember csak kívánhat. Gyümölcsöt, vizet, társaságot. Ám egy napon Ádám összefutott egy mezítelen bigével, Évával, és mikor tekintetébe ötlött fügefalevele, azt kívánta, fürgén ma le vele. Így hát Ádám egy almafa mögé bújt, hogy ott alaposan megismerje Évát, jól pofára ejtvén Tesóját, Philt, akinek jegyei voltak a Knicks meccsre. A pálya mellé. Egy szó, mint száz, az emberi nem öntudatra ébredt, a Paradicsom elveszett, és na, hát, mindannyian tudjuk, mivé lett a Knicks.

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

:)

Asszem mindenféleképpen!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.