2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Szamitogepalkatreszbolt.hu? SOHA TÖBBET

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Így jártam velük:

Több mint 5 hete egy hétfői napon adtam le az első rendelésemet a cégnél. Egy alaplapot, egy memóriát, és pár apróságot rendeltem tőlük és garanciafutár kértem a házhozszállítást. Előreutalással fizettem is másnap a végösszeget.
Pénteken kézhez is kaptam a gyári hibás MSI alaplapomat, amit másnap jeleztem is nekik e-mailben. Hétfőn fel is hívtam őket, és megbeszéltük hogy küldik a garanciafutárt. Eltelt egy hét, közben hívtam őket többször is hogy hol van már a futár, és mindig mondták felhívják a futárokat hogy jöjjenek. Persze én minden nap harckészültségben voltam, hogy ha jönnek akkor legyen valaki itthon. Elmondhatom hogy nem volt kellemes minden nap várni a hülye futárt aki állítólag jön.
Másfél hét után meg is érkezett a futár, és elvitte a hibás alkatrészt.

A Számtógépalkatrészbolt-ot másnap hívtam hogy a hibás alaplap helyett egy másikat kérek, és rendelek még egy procit is. Majdnem 2 hét telt el mire rendezték a garanciális dolgokat, amit egyből intézni kellett volna, mert 3 napon belüli volt a meghibásodás. Ezután napi szinten kerestem már őket, hogy mikor küldik már az új alkatrészeket. Már egy hete ígérgetik egyszer az hogy ma, másszor azt hogy holnap elhozzák nagykerből az alkatrészeket, és küldik is.
Tegnap azt hazudták hogy tegnap küldik, és ma meg is kapom. Megint egész nap vártam azt a ...... csomagot de nem érkezett meg. Egy órája felhívtam őket hogy ma se kaptam semmit, erre a legújabb KAMU az az, hogy már náluk van, de a futár nem ment érte tegnap, ezért nem kaptam még meg. Azt nem tudta megmondani az akivel beszéltem, hogy ma elvitte e a furát, mert hogy délután nem volt bent a boltban, de odatelefonál, megkérdi, és visszahív. Hát azóta is hív ...
Én fogom most felhívni és visszakövetelem a vételárat. Már 4 hete meg a huzavona, az ígérgetés és az ámítás. Akkora hazugok hogy az hihetetlen!

Korábban is pórul jártam már ezzel a céggel, videókártyát rendeltem tőlük, hibásat küldtek, akkor másfél hónap volt mire kaptam egy új kártyát tőlük!

Update 1:
Miután ígérte hogy visszahív, nem hívott, ezért én kerestem. Legalább ötször csörgettem egymás után a telefont, de természetesen nem vették fel!

Update 2:
A pénzem legalább visszakapom. :F

Update 3:
VAGY MÉGSEM KAPOM VISSZA??!!
Három hete várom hogy visszautalják, mivel nem történt meg ezért most megyek fogyasztóvédelemhez, utána meg lehet a rendőrségre is.

Update 4:
Mindössze fél éve nem fizetik vissza a pénzemet. Ügyesek :C

Update 5:
Voltam bent személyesen mert utam Budapestre vitt. Bementem mondom mi a szitu és hogy kérem a panaszkönyvet. Jött egy adag kifogás meg hogy természetesen szívesen visszaadják a pénzt. Ment a sóder hogy ez meg az történt, visszakaptam a pénzt és mondták hogy elnézést, de panaszkönyvet nem kaptam meg. Kértem még egyszer a panaszkönyvet, akkor elkezdték keresni, telefonálgatás hogy merre van, hát nincs a boltban mert most költöztek és az otthon maradt. Szóval nem tudtam beleírni.

Hozzászólások

(#1) Jamby18


Jamby18
(senior tag)

Sose szerettem ezt a rendelgetős futáros, telefonálgatós dolgot.
Amire van pénzem vagy amit össze gyűjtök azzal szépen elmegyek abba a boltba ahol a legolcsóbb (minden netes árlistát átnézve) és megveszek mindent.
Tudom, hogy nem te tehetsz arról ha valami hibás, de ez a rossz alkatrész futárral oda vissza, a boltban visszaküldik neked a rosszat megint.... áhhhh
Látom Debreceni vagy millió 1 bolt van itt, hogy hogy nem sikerült itt megvenni?

(#2) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Kicsit azért user error is. Ne vedd támadásnak, de ez a véleményem, el is mondom miért. Nem az intézkedésre célzok, azt rendben van a te részedről. Viszont nem értem, hogy mirét rendeltél onnan, ha már egyszer *optál velük(a VGA vásárlásakor) garanciális ügyintézéssel. Valamint ha megemlítetted volna akár egyszeris a telefonban, hogy akkor innentől csörögsz a fogyasztóvédelemhez, lehet gyorsabbak lettek volna.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#3) Jhonny06


Jhonny06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Majdnem 2 hét telt el mire rendezték a garanciális dolgokat, amit egyből intézni kellett volna, mert 3 napon belüli volt a meghibásodás."

Ezt honnan vetted? Attól még, hogy 3 napon belül vagy, ugyanannyi a garanciáztatási idő.. ha azonnal ki tudják cserélni, akkor pedig 3 év után is azonnal kicserélik. Ez csak azon múlik, hogy épp van-e olyan termék raktáron, illetve hajlandóak-e. De ilyen nincs, hogy 3 napon belül azonnal cserélik a hibás terméket, a legtöbben alapból se tudnák.

[ Szerkesztve ]

Niche parfümök szórófejes üvegben, különböző kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#4) Nordic válasza Jhonny06 (#3) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Ha három napon belül van azonnal cserélniük kell, szerintem erre értette. Más kérdés, hogy azért kell valamennyi idő, míg beszerzik a nagykertől, ha nincs ugyanolyan nekik raktáron. Szerintem ezt nem számolta bele.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#5) Jhonny06 válasza Nordic (#4) üzenetére


Jhonny06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Volt már párszor ilyen incidens, de sose cserélték rögtön, hiába voltam 3 napon belül.. ilyen nincs.. ha kicserélik, az véletlen és azért van, mert el tudják intézni.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különböző kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#6) mexicanraven válasza Jamby18 (#1) üzenetére


mexicanraven
(fanatikus tag)

Háááth, Debrecenben megkérik annak az árát, hogy itt élünk.
Több alkatrésznél, én ez év január tájékán, kb. 10-15 ropit spóroltam meg (úgy, hogy a futárt is kifizettem), és a választék is nagyobb volt, mint itt helyben.
Én mindig a woxcomputernél rendelek, jó arcok, garancia is remek. Ha jogos a hiba, akkor futár ingyen viszi, és az újat is ingyen hozza.
Annó szétment egy Logitech Z2300-as hangrendszerünk, nem tudták beszerezni, visszautalták a vételárat, majd később volt nekik, vettünk egy másikat, az is szétment, cserélték egy Z623-ra.
Még vagy 2 éve egy házat más színben küldtek el, jött a futár, hozta a másikat.
Máskor is innen fogok rendelni.
Ha kicsi az árrés, akkor a MultiMediaTowerben vásárolok, korrektek, garancia ok, csak van egy körszakállas gyerek, az egy fostalicska, de azt mindenki kerüli.

Mellesleg én se vennék onnan semmit, ahol már egyszer becsaptak.

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#7) Jamby18 válasza mexicanraven (#6) üzenetére


Jamby18
(senior tag)

Én is a MM-ban szereztem minden cuccom, de az utóbbi időkben rájöttem, hogy nagyon drágák ettől függetlenül jó bolt, viszont az edigital sokkal jobb, MM-hez képest minden 2-3eft-al olcsóbb. Sőt monitoroknál gyakran van 5eft különbség is az edigital javára, ráadásul minden számítógép alkatrészt árulnak.

:Y tényleg olcsó ez a wox csak a Phenom II X4 975 Black Edition BOX néztem ami 40k.
Edigital 46,9k
MM 47,8k

Tényleg elgondolkodtató procit vagy ramot így már simán vennék, azokkal nincs annyi baj.
Mennyi volt a futár mondjuk egy komplett gépnél?
Ezt a "körszakállas gyerek"et több helyen láttam már, idősebb ez vagy fiatalabb mert mintha kettőre emlékeznék, hogy így néz ki.

(#8) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

Már sokszor elmondtam, iponban kell vásárolni, nincs ilyen.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9) mexicanraven válasza Jamby18 (#7) üzenetére


mexicanraven
(fanatikus tag)

A fiatalabbik, máshol is hangoztattam már ezt, hátha észreveszik magukat és kicseszik onnan.
Haverok is pikkelnek rá, a Szent Annán dolgozik ő.
Az öregebbik az nagyon jó fej.

A woxnál 1900 a futár vidékre, de van náluk extra csere gearancia nem tudom hány forint fejében, nah az tényleg jó szolgáltatás szerintem. Facebookon is aktív cég, segítőkészek, remélem mihamarabb feltörnek és ha nem is nyomják le az ipont, de versenyképesek maradnak velük szemben. Minden alkatrésznél bevállanám őket, ha 2000ft is a különbség.
Az edigitalt én is szeretem, monitort is ott vettem, de akarok pl. egy LCD tévét majd a PC-hez, nah és ott azok drágábbak, mint mondjuk a 220volt.hu-n.

[ Szerkesztve ]

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#10) Nordic válasza hoffman_ (#8) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Én ezt így maóta már nem merném kijelenteni, persze csak a saját szemszögemből...

[ Szerkesztve ]

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.