2022. szeptember 27., kedd

Gyorskeresés

Éjjel-Nappal Budapest

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Keresgéltem itt az itcafén is, és a logouton is az Éjjel-Nappal Budapest c. félreality műsorról topicokat, de mivel nem találtam, és hát ugye a nézettségi adatok szerint egész jó eredményeket produkál, és az indexes fórum se igazi, így most már lesz hol kibeszélni az aktuális részeket, szereplőket, helyzeteket, meg úgy az egész sorozatot :)

Hozzászólások

(#1) bubi92


bubi92
őstag

monnyanak le! :P

(#2) Dany007


Dany007
veterán

A bemutatókat / reklámokat szoktam nézni.. hááát... Most nemazért, de az embereknek nincs elég bajuk az életben? Hogy még másokét is nézni kelljen minden nap? :S Nem értem sem ezt sem azt a másikat ami ehhez hasonló...
Mért jó az az embereknek ha gagyi nemszínészek eljátszanak olyan hétköznapi vagy kevésbé hétköznapi problémákat amikkel amúgy sokan találkoznak a valós életben is...
Nekem pl nincs idegzetem arra, hogy még mások kreált eljátszott gondjait is nézzem nap mint nap, épp elég a sajátom.

Érted... ki a f...szt érdekel, hogy Kovács Rózsit felcsinálta a szomszéd Petike és most megtartja-e a babát vagy sem, mit szólnak a szülei meg mit nem... ? Komolyan van aki ez érdekel? :S Mert a bemutatók alapján kb pont ilyenekről szól az egész...

szerk.: vagy esetleg keverem valamelyik másik hasonló műsorral? Nem tudom annak mi a címe...

[ Szerkesztve ]

(#3) DeFranco válasza Dany007 (#2) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Mert ha az életed szar, akkor úgy elviselhetőbb ha mások nyomorát nézed, akiknek még nálad is szarabbul megy.

Pont tegnap beszélgettünk a feleségemmel (és isten látja lelkem nem vagyok sem sznob, sem nincs semmilyen felsőbbrendűségi érzésem) egy szociológiai körút (M3 Auchan vasárnap délután) után, hogy akkor lenne itt nagy baj, ha lenne egy hét adásszünet. A kritikus tömeg most munka után a tele has - tele vízió kombóval szedálja magát napról napra, és így elvan. Naponta dolgoz, havonta vásárol, négyévente szavaz. Langyos sár.

Ha viszont valamilyen katasztrófa folytán egy-két hétre elmenne a műsor, hát akkor nem tudom mi történne. Vagy kitörne az anarchia, vagy kilábalnánk a válságból egy csapásra, vagy bekövetkezne az új ratkó-korszak, de csotád látnánk azt hiszem. Addig marad a doboz csecsén lógás, mert ez tulajdonképpen minden félnek abszolút jó.

(#4) hoffman_ válasza DeFranco (#3) üzenetére


hoffman_
veterán

én nem is tudtam mi ez, ollé :)

sajnos van igazság a soraidban. más kérdés, hogy nem mindenki fogékony rá. megkockáztatom, hogy intelligencia kérdése az egész. te se nézel ilyeneket, én se nézek ilyeneket, story ends here. legalábbis nekünk. más kérdés, hogy már semmit se nézek, lassan 2 hónapja kábel tévé sincs, így a híradóval se tudom felpaprikázni az agyam.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#5) C4mp3r válasza DeFranco (#3) üzenetére


C4mp3r
addikt

szerintem meg az emberek azt nezik ami elejuk van rakva. neznek azok az igenyesebb musorokat is ha nem este 11kor kezdodne az ertelmes sorozat pl. az meg szerintem, hogy letoltsem egy itthon nem sugarzott musor epizodjat es meg feliratot is vadasszak hozza mert nem tudok angolul teljesen elkepzelhetetlen az emberek nagy reszenek.

bevallom en is nezem, es nem tartom magam idiotanak es az eletem sem kifejezetten nyomor. egyszeruen kikapcsol, szeretek nevetni, hogy mennyire szar esetlegesen a rendezes, szineszi jatek na meg persze azert 1-2 karakter tenyleg jo barmennyire is amatorok.

az ilyen turakat mi is szeretjuk, csak tescoban szoktam vegrahajtani. kedvencem a mackonadragos kocsiban a 109cm-es tv-t a penztahoz tolos emberke. de van ott vadparaszt, tinipicsa, kisebbsegi, multban rekedt etc.

p.s.: erdemes egyebkent megnezni a sorozat facebook oldalat, egeszen elkepeszto, csomo ember azt gondolja, hogy ez a valosag es tanacsokat meg tippeket adnak a szereploknek, esetleg habzoszajjal anyaznak. na ez a nem mindegy, keptelenseg hogy emberek ennyire idiotak legyenek...

[ Szerkesztve ]

(#6) hoffman_ válasza C4mp3r (#5) üzenetére


hoffman_
veterán

erdemes egyebkent megnezni a sorozat facebook oldalat, egeszen elkepeszto, csomo ember azt gondolja, hogy ez a valosag es tanacsokat meg tippeket adnak a szereploknek, esetleg habzoszajjal anyaznak.

asszem ez alátámasztja az intelligenciára vonatkozó kikacsintásomat :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#7) csƵ válasza C4mp3r (#5) üzenetére


csƵ
őstag

Én azt bírtam a legjobban, amikor Esmeralda szemműtétére elkezdtek gyűjteni. :))

(#8) Dany007 válasza DeFranco (#3) üzenetére


Dany007
veterán

Egyetértek hogy van egy ilyen vonatkozása is az egésznek.
- Ha az életem szar és látom, hogy másoknak még szarabb akkor attól jobbnak érzem a sajátomat. - Elképzelhető hogy így van.

Én viszont pont ellenkezőleg vagyok vele. Épp tegnap panaszkodtam az asszonynak hogy azért megvagyunk áldva problémákkal rendesen... És hogy mennyire unom már a problémákat.
De nekem épp ezért nincs kedvem még pluszban mások problémáit nézni - kamuszínészek által. Hiszen megvannak a hasonló saját problémáim is. Örülök ha azt megtudom oldani, nemhogy még nézzem meg tévében is - mondjuk ha tényleg van valami hasonló -.

Meg is lep meg nem is ennek a szarnak a sikere. Meglep mert hihetetlen hogy továbbra sincs igény igényes szórakozásra. Mert lehet az egy ezeréves vígjáték vagy akármilyen film, bármelyik jobb ezeknél a hulladékoknál. Legalábbis engem még egy 40 éves BudSpencer film is jobban szórakoztat - mikor már vagy 5x láttam -, mint ezek.
Olyan szempontból viszont nem lep meg, hiszen a Mónika só is bejött az embereknek. Ez sem különbözik sokban.

"erdemes egyebkent megnezni a sorozat facebook oldalat, egeszen elkepeszto, csomo ember azt gondolja, hogy ez a valosag es tanacsokat meg tippeket adnak a szereploknek,"

Uh, na ezt nem tudtam! :DDD / :(

[ Szerkesztve ]

(#9) DeFranco válasza C4mp3r (#5) üzenetére


DeFranco
nagyúr

szerintem meg az emberek azt nezik ami elejuk van rakva. neznek azok az igenyesebb musorokat is ha nem este 11kor kezdodne az ertelmes sorozat pl. az meg szerintem, hogy letoltsem egy itthon nem sugarzott musor epizodjat es meg feliratot is vadasszak hozza mert nem tudok angolul teljesen elkepzelhetetlen az emberek nagy reszenek.

van választék, a többségnél 40+ csatornán jön az áldás. de ha egyik sem felel meg, és az asszonyra is rossz ránézni mióta már nem is borotválkozik, akkor még mindig elő lehet venni egy könyvet, vagy meg lehet kérni a szomszéd öcsit, hogy ugyan már töltsön le valami jó nevetőset az internettről, cserébe kap egy csokit DVD-nként. a szar nézésére nincs kifogás. márpedig ez szar. minősítettem, pecsét is van rajta.

nettó igényrombolás, nívóelnyomás, népbutítás, és a sztenderdek teljes megsemmisítése, ami tudat alatt hat és szétzúzza a társadalmi normákat. nem csak itt van ilyen, máshol is, és ez gond. ha valaki ki akar kapcsolódni, és nem Heideggert akar olvasgatni a napi robot után, rendben van, 1001 tagú a minőségi kínálat, Hofitól a rádiókabarén át a Budspencer összesig bőrkötésben. erre a szarra nincs kifogás. erre a szarra igény van, és igen, nem a nézők részéről első sorban.

p.s.: erdemes egyebkent megnezni a sorozat facebook oldalat, egeszen elkepeszto, csomo ember azt gondolja, hogy ez a valosag es tanacsokat meg tippeket adnak a szereploknek, esetleg habzoszajjal anyaznak. na ez a nem mindegy, keptelenseg hogy emberek ennyire idiotak legyenek...

és komolyan, van olyan értelmes ember, aki önként beáll ezek közé? hát gratulálok.

(#10) Lenry válasza Dany007 (#2) üzenetére


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

mert ez nem valami valóságshow?
legalábbis én azt hittem eddig.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.