2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

ÜZLETPOLITIKÁM

Írta: | Kulcsszavak: üzlet . politika . üzletpolitika

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ezt a pár sort azért tartom szükségesnek megírni, mert eljutottam arra a szintre 5 év után, hogy egyszerűen, tisztán és érthetően elmagyarázzak pár dolgot az itt tartózkodásom tekintetében.
Először is azért járom az oldalt napi szinten, hogy amennyire időm engedi lépést tudjak tartani a szám.tec. fejlődéssel. A másik nem elhanyagolható indok, a hardverapró, ahol már elég régóta kereskedek és ez lenne ennek a bejegyzésnek is a lényege...

Egy kis jelmagyarázat:
A hirdetés címében, csak a legfontosabb tényeket közlöm!
A részletek miatt, olvasd el a bővebb tartalmat...

A bővebb tartalomban igyekszem mindent pontosan és korrektek közölni az eladni szán termékkel kapcsolatban! Nincs mutyi és sunnyogás, a száraz tények! (azt hiszem ez így korrekt*)

Állapot: Hibátlan! <- ezt azt jelenti hogy teszteltem és valóban, hardveresen hibátlan, amiért felelősséget vállalok!** (ha HIBÁS! akkor az a bővebbemben ki van fejtve...)

Kivitel: Dobozos. <- meg van a termék doboza és esetleg pár tartozéka. (ha "OEM" akkor csak a termék van, zacskóban, tartozékok nélkül !!!)

Posta: Van, a vevő terhére! <- igény szerint postázom a terméket. Csomagolásban verhetetlen vagyok, így szállítás közben 99,9% -ban nem sérül a termék!

Csere: Köszönöm, nem! <- NEM, NEM cserélek, köszönöm, de NEM!

Ha személyes átvételre kerülne a sor, azt Fót-Dunakeszi-Göd vonalon lehet intézni, illetve az Újpest-városkapunál, de csak előre egyeztetett időpontban és ez plusz költséggel jár (+1k) !!!

* A napokban történ eset, azt hiszem röviden és tömören jellemzi a hozzáállásomat az emberekhez és ahhoz amit én "képviselek" és fontosnak tartok: a BECSÜLETET!

** A felelősséget vállalok, azt jelenti hogy ha már nincs rá gyártói garancia, akkor én, személyesen vállalom a felelősséget a termékért! Általában 3-6 nap "próbagaranciát" adok, ami elegendő idő arra, hogy leteszteld a terméket és megbizonyosodj az állapotáról. Ha ez idő alatt bármilyen problémád merülne fel, akkor vissza adom a vételárat!
(A nem rendeltetésszerű használatra és fizikai behatásra, ez nem vonatkozik !!!!)

Hozzászólások

(#1) KaiotEch


KaiotEch
(PH! nagyúr)

Nyelvújító írás! :C

Állítólag csak a halál a biztos, bár amióta valaki okos kitalálta a nekromantákat, már az se. Ha nem működik jól a Xiaomi telefonod és fejfájást okoz, akkor az a MIgrén? ™ || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#2) DonToni válasza KaiotEch (#1) üzenetére


DonToni
(fanatikus tag)

ÉN kérek elnézést... (nem húzta alá a helyesírás ellenőrző... :DDD )

-Anti-

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.