2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Adás-vételi szabályzat (vásárlás előtt kötelező tudomásul venni)

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Elérhetőségeim
[adatlapomon]

Megbízhatóságom/referenciám:
[PH megbízhatóság]

Innen jövök, ide jösz:
[TérkéPH]

Átvétel:

Személyes: budapesti adás-vételt mindenképp előnyben részesítem (a pontos helyszínt egyeztetjük, de nem csupán telefonon, hanem privát-váltás formájában is, hogy nyoma maradjon!)

Posta (nagyobb érték esetén futárral): költségét, hacsak másként nem állapodunk meg, a vevő fizeti! Kizárólag előreutalással vagy utánvétellel küldöm - minden esetben legalább ajánlva. Ebben az esetben külön felelősséget nem tudok a termék biztonságáért vállalni - hacsak a vevő értékbiztosítást nem kér, ennek a felára is a vevőt terheli.

Garancia:
A hirdetésem szövegében mindig feltüntetem az adott eszközre vonatkozókat, így ez az irányadó.

1. van rá kis/nagyker garancia, így az vonatkozik rá (ekkora csak azt vállalom, hogy hibátlan terméket adtam át, vagy az adott hibájáról részletes tájékoztatást adtam). Későbbi, kipróbálás utáni reklamációt már nem fogadok el.

2. csak gyártói garancia vagy már az sincs rá, ekkor kipróbálási garanciával adom. Ez azt jelenti, hogy a vásárló akár nálam, akár saját magánál leteszteli az eszközt.

Figyelem:

Kizárólag olyan állapotban veszem vissza a terméket, amilyenben átadtam (személyes átvételkor ellenőrizhető is)! Vagyis nem veszek vissza külsérelmi nyommal rendelkező terméket (karc, repedés, égés stb.), amennyiben ezek eladáskor még nem voltak rajta. Továbbá tuning vagy firmware módosítás esetén az általam vállalt garancia érvényét veszti. A privátban kialkudott áron a helyszínen módosítani TILOS!

A vevőmre az itt leírtakat minden esetben kötelezőnek tekintem! Az elolvasásának hiánya NEM mentesíti ezek alól. Minden esetben elvárom, hogy a partnerem megbízhatósága/elérhetősége ellenőrizhető legyen! Elérhető telefonszám megadása nélkül a megadott helyre NEM áll módomban potyára kimenni. XXI. században élünk...

Szerk: Az adás-vételi feltételeim szövegét Simon02 barátomtól kölcsönöztem és azt személyre szabtam!

Hozzászólások

(#1) vlcsko82


vlcsko82
(senior tag)

Korrekt feltételek :K

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#2) Dominó85 válasza vlcsko82 (#1) üzenetére


Dominó85
(PH! kedvence)

:R

Lenovo ZUK Z2 - Tibcsi V0.7 6.0.1 * Péter - 06302461862 * Citrancs Blog - http://lenovo-k3note.blogspot.hu/

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.