2021. október 21., csütörtök

Gyorskeresés

Update zip készítése

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mindenekelőtt nagy köszönet szezso15 fórumtársnak, aki megcsinálta az alap update zipet, mivel én nem tudtam volna, mert nem vagyok szakember.

update zip letöltés

Amire szükség lesz: Total Commander
A Total Commanderben a zip tömörítés mértékét 0-ra kell állítani.

A total commanderben - mivel kétablakos - az egyik ablakban nyissuk meg az alap (üres) update zipet, benne a system mappát, azon belül pedig az app mappát. A másik ablakban keressük meg a kívánt apk fájlt, amit be akarunk tenni a romba. Ha másik romból akarunk áttenni valamilyen apk-t (csak példaképp: ha a miui számológépe jobban tetszik, mint a droidé), akkor a másik ablakban nyissuk meg a romot, abban keressük meg a system/app mappát és a kívánt apk fájlt kijelölve egyszerűen F5-tel másoljuk át.
Ezután csukjuk vissza az update zipet és mehet a telefonra (sd-re).
Az update zip tetszőlegesen átnevezhető, mivel a recoveryben van olyan menüpont, hogy Install zip from sd card, vagyis engedi tallózni a kártya tartalmát. Ennélfogva az sem szükséges, hogy a kártya gyökerében legyen az update zip, én pééldául sokszor BT-n küldök át a telefonra egy-egy fájlt és az ugye ilyenkor a Bluetooth mappába kerül, de azt ugyanúgy meg tudom keresni a recoveryben.
Amennyiben később újabb program apk-ját szeretnénk flashelni, akkor egyszerűen az előbb leírt módon az update zipet megnyitva töröljük ki az előző apk-t és tegyük bele az újabbat, összecsukás és mehet.

Hozzászólások

(#1) donjohnson


donjohnson
őstag

ez hasznos kis írás, köszi! :R

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.