2019. április 24., szerda

Gyorskeresés

Újabb balekszerző honlap vagy nem.. azaz a magyar kedvezmény kártya.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Napi szinten jön a szemét spam tőlük a fiókomba, ígérnek kígyót békát bogarat de főleg azt hogy milliomos lesz mindenki. Kíváncsi leszek milyen hülyeség lesz ebből. Regisztrálni nem regisztráltam nem hiszek a mesékbe:)

"Pár óra munkával, befektetés, díjfizetés és vásárlás nélkül jöhet a mesés jövedelem. S még 10-50 százalék kedvezmény is jár a vásárlásokra. A jelentkezők pedig tódulnak.

Az interneten szerveződő programra cirka három hét alatt 120 ezren regisztráltak. Ám hogy pontosan mire adják le a nevüket, azt nem lehet tudni."
Forrás: hír24 [link]

Update facebook oldalukon megjelent eme kis fenyegetőzés, magyarázkodás:
"Többen is jelezték felénk, hogy olyan leveleket, híreket kaptak, melyben csalásnak, átverésnek állítják be a Magyar Kedvezmény Kártyát. Ezekre a levelekre és hírekre szeretnénk itt, Facebook oldalunkon is reagálni.

Több hasonló, de fizetős rendszer is működik jelenleg, melyek üzemeltetői vélhetően "foggal és körömmel" próbálják védeni saját hálózatukat, mindezt mások alaptalan besározásával, a tények teljes hiánya mellett. Sokak számára elképzelhetetlen, hogy valami pénzbefizetés nélkül is biztosíthat az emberek számara, a havi megélhetésükhöz szükséges jövedelmet vagy még ennél is nagyobb összeget, így természetes, hogy a Magyar Kedvezmény Kártya ellen, már az indulás napjától kezdve támadások indultak és csalásnak, átverésnek bélyegzik.

Az álhírek és rágalmazó levelek íróinak célja ezzel az lehet, hogy a "vélt leendő konkurenciát" mihamarabb lejárassa, valamint az, hogy Magyar Kedvezmény Kártya működéséről idő előtt minél többet megtudjanak és ezeket az információkat felhasználhassák saját részükre.

A Magyar Kedvezmény Kártyát csalással vádló álhírek és rágalmazó levelek mellet azok írója, a legtöbb esetben feltünteti saját fizetős ajánlatát, így megtévesztve az álhírek olvasóit és rágalmazó levelek címzettjeit, hogy válasszák az általa kínált fizetős(!) lehetőséget a Magyar Kedvezmény Kártya ingyenes alternatívája helyett.

Arról, hogy pontosan miért is lenne csalás vagy átverés a Magyar Kedvezmény Kártya sehol, semmilyen tényt nem közölnek az álhírek és rágalmazó levelek írói,de találgatásaikat és feltételezéseiket tényként próbálják beállítani. Több esetben a rágalmazó leveleket, hiányosan, eredeti írójuk nevének feltüntetése nélkül teszik közzé, és többnyire az eredeti író is elérhetetlen vagy tagadja, hogy a rágalmazó levél hozzá köthető lenne.

Az embereket megtévesztő, a Magyar Kedvezmény Kártyát csalásként beállító álhírek és rágalmazó levelek írói és terjesztői ellen természetesen minden esetben megtesszük a szükséges jogi lépéseket, hogy az álhírek írói és terjesztői ne tudják a Magyar Kedvezmény Kártya ingyenes lehetőségét felhasználni ahhoz, hogy másokat rosszhiszeműen megtévesztve, az általuk ajánlott fizetős(!) lehetőséghez további embereket toborozzanak.

A Magyar Kedvezmény Kártya létrehozásával célunk az, hogy valóban egy ingyenes lehetőséget kínáljunk a jelenlegi fizetős rendszerek alternatívájaként, mely segítséget nyújt a magyar emberek és magyar vállalkozások részére.

A Magyar Kedvezmény Kártya oldalára az indulásig minden információ felkerül, de jelenleg további részleteket nem áll módunkban közzé tenni a Magyar Kedvezmény Kártya hamarosan induló lehetőségéről."

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Én tudok még ilyen adathalász oldalakról. Facebook.com. Nekik lehet, nekünk nem?

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) Snowy_owl


Snowy_owl
(senior tag)
LOGOUT blog

Pár óra munkával, befektetés, díjfizetés és vásárlás nélkül jöhet a mesés jövedelem. S még 10-50 százalék kedvezmény is jár a vásárlásokra. A jelentkezők pedig tódulnak.

Egy dolgot érdemes megjegyezni: soha semmi sincs ingyen, még az sem amire azt mondják. ugyanis az valakinek úgyis pénzbe kerül.

Xiaomi Qin S1 eladó: https://bit.ly/2Fh16Sz

(#3) aram01


aram01
(PH! nagyúr)

én is beregisztráltam :B

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#4) djculture válasza aram01 (#3) üzenetére


djculture
(PH! félisten)

Nekem folyamatosan küldözgették a spamot idáig:)

(#5) llaszlo


llaszlo
(PH! kedvence)

A partnerlistájuk és a kedvezmények 100%-ban megegyezik az EDC kártyával. Ez vajon véletlen?

[ Módosította: 7 ]

(#6) Fecogame válasza djculture (#4) üzenetére


Fecogame
(PH! kedvence)

Én is regelve vagyok, de még semmilyen spamot nem kaptam... :N

Gyenge a hálózati jel? 4G/LTE antennák, raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#7) djculture


djculture
(PH! félisten)

[link]
Jól tippeltem hozz x embert építs csoportot móka ez is.

[ Szerkesztve ]

(#8) llaszlo válasza llaszlo (#5) üzenetére


llaszlo
(PH! kedvence)

Sorry, ezt benéztem. Ott van az oldalon, hogy az EDC a kiemelt partnerük.

MLM, és?

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.