2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

Half-Life 2 végigjátszás 1. rész

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hozzászólások

(#1) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Ebbe "ragadtak be" a dolgok. Ejj mennyi gondom volt vele anno.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 4/64 eladó Érdeklődni pü-ben vagy lásd aprók között!

(#2) Ed3r_X_


Ed3r_X_
(PH! nagyúr)

Hmm, milyen rég játszottam vele. Nagyon jó játék, csak sajna valamit nem bír rajta a szemem :( Pedig kipörgetném újra.

"The best things in life aren't things"

(#3) Szatyor95


Szatyor95
(senior tag)

Régi szép idők... Emlékszem, mindig azzal szórakoztam, hogy telenyomtam könyvekkel a kis teleportálót, és átteleportáltam a cuccokat a zárt tetejű részbe. Addig jól is működött, míg az egyik könyv ki nem lőtt. Gordonnak szerintem azóta nincs foga. :DDD A nagy teleportot viszont utáltam. Volt, hogy egyszerűen ott ragadtam valamelyik helyszínen.

Nyugodj békében Integra!

(#4) Samus


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem csak a tört verzióban volt olyan gondom, hogy az AI hiánya miatt nem történtek meg események, és nem is tudtam tovább haladni. Emlékszem mindig fejezetről fejezetre haladtam, mert új játékot lehetett kezdeni, akkor nem kellett konzolparancs (ami néha nem mindig működött, főleg az elején, volt, hogy Alyx nem szállt be a liftbe, az egyik NPC nem húzta fel a kaput, mikor a hidroplánnal nyomultunk, stb.).

Felüdülés volt, mikor rákaptam a Steam-re, és megvettem az Orange Boxot (bár azzal meg lightmap (HDR) hibák voltak, volt, hogy mindig atom világos volt, az éjjeli részben (bejutás a börtönkomplexumba) nappal volt..., bár azt egy 300 megás csomag orvosolta, mert nem csak nálam fordult elő), nem sikerült a régi motort rendesen felfoltozni.

Viszont a játék egy klasszikus, Háromszor vittem végig, emlékszem mit anyáztam a végén, utána az EP1 végén, utána az EP2 végén, hogy így elvágták a sztorit, és azóta is várom a folytatást...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.