2022. december 10., szombat

Gyorskeresés

Friends - S07-14

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Bizony ez is eljött és az érzés is hasonló! :D
Általában nem szoktam ilyen bejegyzést csinálni... de azért ezt meg kell örökítenem.
Már a "B" oldal pörög. Ezt a "hasonlatot" pár éve hallottam. És annyira de annyira demotiváló, hogy már tetszik is. :D Nagyon passzol, hiszen aki már élt a kazettás korszakban az tudja, hogy általában 2x30 perc úgy oszlott el, hogy az egyik oldalon 30 meg a másikon is 30 perc... Értelme szerűen az első az "A" oldal a második a "B".

Na ezért jó hasonlat ez az életre... Persze előre azt nem tudhatjuk mikor tartunk félúton... De a 30 már nem kevés. Mostmár komoly felnőttnek kéne lennem és minden ehhez szükséges dolgom meg is van.
Lakás, lakáshitel, autó, család, asszonyság, pici gyerek, munka stb.... De mégsem érzem úgy.
Azóta is ugyanúgy játszok a gépen ha arról van szó. Még meséket is nézek a gyerekkel, hozzá hasonló átéléssel. És továbbra is egy akaratos idióta vagyok, aki amit a fejébe vesz és nagyon akar azt eléri így is úgy is... Csak idő kérdése...

Na mindegy, ez van. Life will go on... hogy klasszikust idézzek. Innen már csak öregebb leszek. :D A 40-et meg már meg se fogom tartani. Úgyis mindjárt itt van. Az elmúlt pár évben piszkosul felgyorsult az idő... Az elmúlt 5 év úgy telt el, hogy észre se vettem...

No, akkor most egyszer kivételesen jöhetnek a csöcsös csajok meg a tortából kiugró sztriptíztáncosok tömkelege! :D A következő 10 évben biztos nem lesz születésnapi bejegyzésem. :R
Isten, öhm a Tudomány éltessen engem! :D

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Nem olyan nagy tragédia, ez még a fiatal kor. Majd úgy 40 körül leszel középkorú.

Isten éltessen sokáig. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Dany007 válasza Vakegérke (#1) üzenetére


Dany007
veterán

Köszönöm! :R Nem tragédia, persze. :D Csak még szokni kell.

(#3) Vakegérke válasza Dany007 (#2) üzenetére


Vakegérke
veterán

Minden kornak megvan a szépsége, és az öregszik, aki elhiszi, hogy öregedni muszáj. Én például már a "C" oldalnál tartok. És akkor mi van? :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) e=mc²


e=mc²
őstag

A 90 perces az igazi!

BSZK!

Ambulimax Provider

(#5) hdman


hdman
őstag

Gratula, én holnap leszek 28 :)

Ugyanez nálam is: lakás, lakáshitel, külföldi munka, kocsi(k), feleség, gyerek (2 hetes:D)

[ Szerkesztve ]

Sopron city :)

(#6) Dany007 válasza Vakegérke (#3) üzenetére


Dany007
veterán

Ez mondjuk így van. Lehet van "C" oldal is.
Nem tudom, csak én nem érzem így még ennek a súlyát... Azt hiszi az ember, hogy valami változni fog a felnőtté válással... de nem.
Pl gyerekként mindig vártam, hogy felnőtt legyen, mert a felnőttek nem félnek a fogorvostól. :D Na, eljött az is és semmi nem változott. : )
Kicsit olyan érzés, mintha ottragadtam volna a húszas éveim környékén.

Persze ez nem teljesen korrekt így. Pár éve valahogy szóba elegyedtem egy 17-18 év körüli lánnyal... teljesen általános témák semmi extra. De egyszerűen nem bírtam elviselni hosszútávon. Tipikusan azt éreztem, hogy túl fiatal hozzám. És akkor döbbentem rá, hogy b...ki tényleg öregszem. :D Mert ugye húszon pár évesen még elvoltam a 17-18 éves lányokkal, most meg már nemigazán bírtam annyira gyerekesnek tűnt.
Persze lehet csak kivétel volt nem tudom.

Szóval na... igen. Tripla iksz. Neked meg már a sokadik. :) Remélem eljutok én is odáig és majd jót röhögök magamon. De lehet azért is érzem furcsán, mert egyre több a felelősség az emberen. És nem igazán akarom a felelősséget, mert nehéz. :)

@hdman:

Oh akkor még van pár éved. :D Amúgy én is annyi voltam kb mikor nekem született. Szerintem az egyik legjobb idő... Még bírja az ember a kiképzést, de már nem olyan "fiatal", hogy meggondolatlan szülő legyen, tehát ilyenkor már a többségnek megvan a kellő felelősségérzete meg ilyesmi.

@e=mc²:

No igen. Volt is anno sok belőle. De azért a 2x45-öt megélni nem lenne semmi! :D Belegondolni is hihetetlen, hogy akár 2070-ig elélnék... Jó, szó se róla, van akik lazán megélik ezt a kort, sőt akár többet is. Plusz amíg fejlődik a technológia az dobhat rá még plusz pár évet... A jelen kor szülöttjei ha jóhelyre születnek és nem cseszik el az életüket akár a 2100-at is lazán megélhetik szerintem.

(#7) Vakegérke válasza Dany007 (#6) üzenetére


Vakegérke
veterán

Akkor döbbensz majd meg igazán, ha majd először köszön csókolomot neked egy 17-18 éves lány. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Hali!

Heppi börzdéj így utólag :)

Igen, amúgy a 30 egy tényleg újabb kritikus pont lehet, én is közeledek hozzá és már most rettegek :D Nekem még a 25 is kritikus volt, ami már 2 éve volt de annyira azért nem vészes. A 25 egyébként kritikusabb, mert átlagban az emberi szervezet e körül tájt van csúcspontján, ugye ha jól tévedek olyan 25-26 évesen forr össze teljesen a koponyacsont is - erre szokták mondani hogy most nőtt be a feje lágya :D

Ezt követően a szervezet kezd leépülni, öregedni, a tesztoszteron termelés is visszaesik stb ;]
Na de hogy ne legyek ilyen gonosz, azért vegyük azt is figyelembe, hogy akár 60 évesen is lehet mindenféle egészségügyi gond és fájdalom nélkül boldogan élni.) Ehhez persze olyan életmód is kell, és pl. nem Norbi-update kajákon élni ;]

Ha figyelembe vesszük hogy az ősember kb 20 évig élt max, de csak pár ezer éve is 25-40 között volt a max életkor, a modern orvostudománynak köszönhetően azért ugye több mint a duplájára, ha nem a triplájára sikerült ezt kitolni. Szóval még rengeteg időd van, még sokszor ennyit :)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#9) Vakegérke válasza Apollyon (#8) üzenetére


Vakegérke
veterán

Elmondanám, hogy közeledek a 63 felé, de elkerül minden, amire az idősek panaszkodni szoktak. Ennek talán az az oka, hogy anno nem óvtak még a szellőtől is, meg tudott edződni a szervezetem.
Norbit hagyjuk, megélhetési kamu mindaz, amit forgalmaz.
Mióta nyugdíjas vagyok, talán kétszer voltam náthás, azonban a fokhagyma és vöröshagyma segítségével hamar elüldöztem a bacikat.
Gyomrom, emésztésem, hangulatom is rendben, élvezem az életet. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) greenity


greenity
aktív tag

Nah erről lemaradtam :(

Utólag is boldog szülinapot ;)

"Egy mosolynál jobb a több"

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.