2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Ingyen sör! - Reklamálnod kellett külföldi eladónál?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ha internetes vásárláskor gondod akadt az eladóval, akkor itt a helyed!

Küldd el a levelezésedet az eladóval, illetve tüntesd fel, hogy melyik országból rendeltél, milyen oldalon keresztül. Nem adok tovább semmilyen információt, akár anonim módon is elküldheted nekem emailben az adatlapomon található címre.

Miért kérem ezt? A diplomamunkámhoz azt kutatom, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban intézni a reklamációs ügyeket az interneten, ezért elengedhetetlen, hogy sok-sok levelet elemezzek. Szóval minél több ilyen eseted, levelezésed van, annál jobb lehet a jövőben a reklamációs ügyintézés. Referenciám, hogy már az OTDK-n is bemutattam dolgozatot, tehát egy elismert kutató munkáját segíted! ;)

Érdekel a levelezésed utóélete, tehát hogy sikeresnek ítélted-e a reklamációt, vagy nem. Ha esetleg egy kávé/tea/sör/bor mellett megosztanád velem a gondolataidat a vásárlással kapcsolatban, akkor mindenképpen jelentkezz a levelezéseddel!

Először a leveleket gyűjtöm, utána lesz interjú. :)

Ha van ismerősöd, aki szokott neten vásárolni, és van ilyen levelezése, akkor szólj neki is, meghálálom!

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

eBay, kínai eladó, nem működő HDMI kábel.

The details you provided:
The item doesn't match the seller's description.
You paid for the item on ****.
Your phone number: ****
We will not share your phone number with the seller.
The item is defective or broken
Additional information:
"The HDMI cable wasnt working. When I replaced it with another cable, the connection was working properly. The cable is defective."

Seller's message:
""We apologize for all the troubles caused to you.1) We refund you $3 , OK? Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee.You can keep it and do not need to return.2) After the refund, do hope you can leave us Positive Feedback with over 4 stars scores. 3) If not agree, we would like to know your solution.Please don't be angry or leave any feedback before you email us, we hope to solve problem peacefully. Your understanding would be highly appreciated.Waiting for your early reply. Best regards,""

Your message to the seller:
"The item is covered with money back guarantee. That covers the item price PLUS shipping costs. My suggestion is to repay the full price and improve your quality check to avoid this in the future."

Refund information:
A full refund of $**** was issued on Aug 31, 2014. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.

This case is closed.

A kevésbé vicces dolog az, hogy azóta rendeltem egy harmadik kábelt (első rövid, második nem működik), amikor bedugtam, akkor esett le, hogy csak a csatlakozó alakja miatt volt a probléma, ütközött, nem lehetett rendesen bedugni. Faragtam egy kicsit a csatlakozóból késsel, és a 2. kábel is tökéletesen működött. Mindezt azért mert nem voltak képesek a specifikációban lévő méreteket betartani.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) Dluinet


Dluinet
(PH! nagyúr)

végeredményre nagyon kíváncsi vagyok

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#3) daenerys válasza Blindmouse (#1) üzenetére


daenerys
(tag)

Köszönöm szépen!!! :R

Jöhet még további levelezés is, egy ember akár többet is beküldhet, sőt! :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.