2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

F1 overall – nyertünk, de mégsem

Írta: | Kulcsszavak: f1 . mclaren . hugo boss . overall

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A német Hugo Boss divatcég a McLarennel közösen arra buzdította az F1-rajongókat, hogy a hazai versenyekre tervezzenek saját overallt és azt fogja viselni Hamilton és Button az adott ország nagydíján.

Itthon Kalmár István kalocsai mintás overallja nyert, a Magyar Nagydíjon ebben a szerelésben is láthattuk a két pilótát.

Az évadzáró brazíliai versenyre is lett egy játék hirdetve. Miszerint az országok között a legtöbb szavazatot kapott dizájnt fogják a McLaren-es versenydresszre hímezni.
Erre a hírre a magyar szavazók összekapták magukat és több, mint 100 ezer szavazatot küldtek a kalocsai mintásra. Ezzel toronymagasan első helyen voltunk az utolsó nap előtt.

Ám ilyenkor jön a jól megszokott de, a Hugo Boss csalásra hivatkozva nem hozott eredményt. Azzal az indokkal, hogy egy IP-címről több szavazat is érkezett. (Még jó, hogy az állt a honlapon, hogy többször is lehet szavazni.) Ennek tükrében törölték a szavazást és sorsoltak. Véletlen pont a német ruha nyert.

Így hát kedves Hugo Boss!

A k*rva anyátokat! Felmostátok velünk a szaros padlót. Remélem csődbe mentek Magyarországon, merthogy én eddig tőletek semmit sem vásároltam, az egy dolog. De, hogy ezután pláne nem fogok. Az meg tuti!

Hozzászólások

(#1) Löncsi


Löncsi
(őstag)

Hamarosan ban vagy törlés/moderálás várható.

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#2) csƵ válasza Löncsi (#1) üzenetére


csƵ
(őstag)

Miért is, kedves kolléga?

(#3) mexicanraven válasza csƵ (#2) üzenetére


mexicanraven
(fanatikus tag)

Egyetértek, de a szabályzat miatt talán enyhíthetnéd a **va szót! :))

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#4) csƵ válasza mexicanraven (#3) üzenetére


csƵ
(őstag)

Megtörtént.

(#5) Pukkancs


Pukkancs
(fanatikus tag)

Már meg sem lepődök.
Egyébként ez marhajó overall, de csak nekünk magyaroknak tetszik, mindenki más egy fura virágos overallt lát benne.

(#6) csƵ válasza Pukkancs (#5) üzenetére


csƵ
(őstag)

Az tök mindegy, hogy ki mit lát benne. Ez kapta a legtöbb szavazatot és a játék szabálya szerint ezt kellene hordaniuk a pilótáknak.

(#7) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

Sajnos a Boss le se szarja, hogy te nem fogsz vásárolni tőlük, lévén eddig se sok vizet zavartál. De egyetértek, ritka görény dolognak lehettünk tanúi.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8) moha21 válasza hoffman_ (#7) üzenetére


moha21
(PH! kedvence)

Ja elég görény dolog. Gondolkoztam rajta és próbáltam abból a szemszögből nézni, hogy mi van, ha 1 IP-ről emberfeletti szavazat ment, tehát csalás. Nos akkor is másképp kellett volna eljárni, indítani másik szavazást, kizárni a ezeket az ip-ket vagy valami..

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#9) hoffman_ válasza moha21 (#8) üzenetére


hoffman_
(PH! nagyúr)

Egyrészt másképp kellett volna eljárni, másrészt ez nem volt szabálytalan, le volt írva a szabályzatban, hogy többször is lehet szavazni. Minekutána ez fel lett hozva a kizárás után, az lett az új indok, hogy persze, de 5 percen belül érkeztek a szavazatok, és az úgy már bizony szabálytalan. Ocsmány egy bunda.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#10) baluka26


baluka26
(PH! nagyúr)

Teljes mértékben egyetértek..

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.