2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Labdarúgó VB 2010, Dél-Afrika tippek, elemzések :)

Írta: | Kulcsszavak: vb . foci . elemzés . fogadás . tippek

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

:) :K A tippek csak tájékoztató jellegűek! Megjátszásuk csak is saját felelősségre ajánlott! :K :)

Elemzések:

:K :K :K AZ ELSŐ 10 ELEMZÉSEM IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!!!! :K :K :K

:K :K :K 10.-17. ELEMZÉSEM IDE KATTINTVA OLVASHATÓAK!!!! :K :K :K

17.:

Ghána - Ausztrália
(Világbajnokság 2010 Dél-Afrika)

Mivel mostanában páran szidnak, hogy így vagyok függő meg úgy vagyok függő és jól tenném, ha nem írnám tovább az elemzéseimet, ezért felülre és alulra is kiírtam egy kis figyelmeztetést és minden tippemhez innentől kezdve odaírom a tipp erősségét.
Láthattuk az első fordulóban, hogy Ghána milyen nagyszerű focira is képes. Meglepetést okozva győzték le a szerbeket egy 84. percben rúgott tizenegyesgóllal. Meglehet e csoport első továbbjutója, aki a vb első afrikai továbbjutója is egyben. Ghána nagyon szépen játszott Szerbia ellen. A szövetségi kapitánynak nagyon fontos meccs volt az, ugyan is ő szerb származású úriember. Ghána felvette az európai csapatok játékstílusát. Ellenben Ausztrália nagyon leégett a németekkel szemben. A kapusuk rosszul védett, a csatáraikhoz alig jutott el a labda és ha el is jutott, akkor elszerencsétlenkedtek. A hátvédek pedig össze-vissza mozogtak, alig tudtak labdát szerezni. Ami még fontos, hogy az ausztrálok legjobbja: Tim Cahill nem játszhat a mai meccsen, mert a múltkorin egy lerántás miatt kiáltották. Cahillel se ért sokat ez a válogatott, akkor nélküle nem sok dologra vihetik. Szerintem Ausztrália hasonlóan le fog égni, persze most nem azt mondom, hogy kapnak 4 gólt, hanem, hogy ugyan úgy be fognak állni védekezni, ugyan úgy szét lesz esve a csapat. Még ha Cahill itt lenne, akkor se lenne sok esélyük egy olyan afrikai csapat ellen, akik biztos, hogy egész meccsen át mindent beleadva fognak hajtani a győzelemért. Tippem: 1-0 vagy 2-0 Ghánának.

Tipp: Ghána nyer
Odds: 2,10
Iroda: Unibet
Tipp erőssége: 7/10

18.:

Paraguay - Szlovákia
(Világbajnokság 2010 Dél-Afrika)

A Ghána-Ausztrália meccsre irt tippem sajnos elment. Pedig Ghána jól játszott, mikor emberfölénybe kerültek, akkor elkezdtek nyomni, de a 2. gól sehogy sem jött össze. Több mint 20-at lőttek kapura. A mai nap 1. meccséről: Úgy gondolom, hogy több, mint 1 gól lesz ezen a meccsen. Mindkét csapat jól kezdett neki 1. meccseinek, de a végére elszúrták a dolgokat. Bár más szintű ellenfelekkel játszottak. Paraguay az Olaszokkal, Szlovákia Új-Zélanddal. Az olaszok ellen megszerezte a vezetést Paraguay, majd a második félidőben egyenlítettek az olaszok és több gólt már nem láthattunk, 1-1 maradt. A szlovákok pedig iszonyatosan nyomtak Új-Zéland ellen, de amikor belőtték az 1. gólt, akkor leeresztettek egy kicsit, aminek meg is lett az eredménye: Új-Zéland egy utolsó percben indított kontratámadással ki tudott egyenlíteni. Úgy gondolom, hogy Paraguay minőségibb focit játszva nagyobb esélyekkel indul, tehát min. 1 paraguayi gólra számítok. És a szlovákok is, ha feltétlen nem is tudnak nyerni, de szerintem egy gólra képesek. Tippem: 1-1, 2-2 vagy 2-1 valamelyik félnek.

Tipp: 1,5 gól felett
Odds: 1,57
Iroda: Expekt
Tipp erőssége: 9/10

19.:

Olaszország - Új-Zéland
(Világbajnokság 2010 Dél-Afrika)

A mai nap második meccsét 16:00 kor kezdik meg a Mbombela Stadionban. Eljött az az idő, ahol a volt világbajnok megmutathatja, hogy miért is lettek ők világbajnokok négy éve. Most bizonyíthatnak egy náluk jóval gyengébb ellen. Ezen a meccsen 2 dolog történhet meg. Az egyik eset, ami bekövetkezhet az, hogy Olaszország szétveri a ranglista 78. helyén álló Új-Zélandot legalább 3-4 góllal. A másik, hogy Olaszország vergődni fog a meccsen, mint tegnap Hollandia vagy Spanyolország Svájc ellen és lenyomnak egy döntetlent, esetleg nagy nehezen nyernek 1-0-ra. Én most a meccs előtt az első eset mellett tenném le a voksomat. Az új-zéladiak eléggé védekező felfogásban kezdték el az első meccsüket, egy idő után kaptak egy gólt. És ott minden megváltozott. Szlovákia leeresztett, a saját térfelükön passzolgatták a labdát, néha-néha megindultak, de nem tudták belőni a 2. gólt. Ez lett Új-Zéland szerencséje. A meccs utolsó másodperceiben megindultak és egy beadott labdából gólt fejelve egyenlítettek. Az olaszok már szerintem az első félidőben betalálnak és talán beállnak egy kicsit védekezni. Ekkor lesz esélyük kontrákat vezetni és mivel az új-zélandi védelem sz@rt sem ér, ezért lőhetnek még egy pár gólt. Remélhetőleg meg fog mutatkozni a két csapat közötti különbség. Az olaszok győzelmében biztos vagyok. Tippem: Félidő: 1-0 vagy 2-0 Vége: 3-0 vagy 4-0

Tipp: Olaszország legalább 2 vel nyer
Odds: 1,82
Iroda: Unibet
Tipp erőssége: 8/10

Az olaszok győzelmén 1,22 körüli odds van, szerintem lehet rá pakolni!

:) :K A tippek csak tájékoztató jellegűek! Megjátszásuk csak is saját felelősségre ajánlott! :K :)

Hozzászólások

(#1) Sonky


Sonky
(senior tag)

Miért lett/él megint kirakva? :W

Egy legenda vagyok.

(#2) zH.


zH.
(senior tag)

link

muszáj hsz-t gyüjteni ? :/

just be

(#3) Sonky válasza Sonky (#1) üzenetére


Sonky
(senior tag)

Már értem :U

(#2) zH.

Te lehet hogy gyüjtöd én nem. De megtaláltam miért...

[ Szerkesztve ]

Egy legenda vagyok.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.