2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Zúzzuk a várost - Smashy City

Írta: | Kulcsszavak: smashy city . gameplay . játék

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A napokban a Smashy City című játékkal kezdtem el játszani a telefonomon, ezzel kapcsolatos élményemet osztom meg veled.

Egyszerű és könnyen irányítható kis programról van szó, melyben menned kell különféle teremtményekkel és irtanod az óriás pixelekből álló várost. Eközben rendőrök, tankok és helikopterek próbálják utad állni és megnehezíteni a feladatodat. Egy játékmeneten belül minél több házat aprítasz szét, annál magasabbra szökik fel a "rampage meter", amely ha elér egy szintet és aktiválod, akkor szuper-lénnyé alakíthatod kis kedvencedet és megszázszorozva erejét sétálhatsz pár másodpercig, élvezve a fagyizók, pizzázók és lakóházak ropogását a talpad alatt. Találkozhatsz benzinkúttal vagy más tárolókkal, amik felrobbannak eltaposás esetén a körülötted lévő házakkal és támadóegységekkel együtt.

A játék elején egy választható karakterhez férsz hozzá, később az érmék gyűjtögetése, ajándékba kapott dobozok és a reklámok megtekintése után többre is szert tehetsz. Lehet zúzni krokodillal, pingvinnel, aliennel, kenguruval, jeges macival és egyéb más érdekes lényekkel is. Néha a jól teljesített pályák után választási lehetőséget ad, hogy olyan karaktert is kipróbálj, ami számodra még nem elérhető. Új lényt 100 érméért lehet vásárolni, ebben az esetben előfordulhat az is, hogy már megszerzettet kapsz. Általában egy játékmenet 1,5-2 perc, így egy-egy villamosmegálló között is le lehet nyomni egy pályát.

Ha nagy irodaházakat vagy panelházakat pusztítod, akkor magasabb pontot lehet elérni. Természetesen ilyenkor a játékidő is megnő 3-5 percre. A saját rekordom 17-18 millió dollár között volt.

Csatornámon 20 általam feloldott vagy ajándékba kapott karakterről találsz videót

Ha érdekesnek találod a leírás és a videó alapján a játékot, akkor jó szórakozást kívánok hozzá. ZÚZZUK A VÁROST!!!

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.